Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ποδόσφαιρο στα θρανία

Ο Πατρίκ Ντιμπαλά είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα επισκεφθούν το Γενικό Λύκειο Καλλονής για να μιλήσουν με τους μαθητές και να τους δώσουν προσκλήσεις για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Ο Πατρίκ Ντιμπαλά είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα επισκεφθούν το Γενικό Λύκειο Καλλονής για να μιλήσουν με τους μαθητές και να τους δώσουν προσκλήσεις για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Ποδοσφαιριστές της Καλλονής θα επισκεφθούν το Γενικό Λύκειο, θα μιλήσουν με τους μαθητές και θα τους μοιράσουν προσκλήσεις για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Μακούμπα Κάντζι, ο Νίκος Γάλας, ο Τζίμης Βλαστέλλης και ο Πατρίκ Ντιμπαλά θα βρεθούν την Παρασκευή (15/2) το πρωί στο Γενικό Λύκειο Καλλονής ώστε να μιλήσουν με τους μαθητές, να απαντήσουν στις απορίες τους και να τους μοιράσουν προσκλήσεις. Η ομάδα της Καλλονής προσπαθεί να φέρει πιο κοντά στους μικρούς φίλους το πραγματικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών, να τους δείξει πόσο κοντά τους είναι.

Η γνωριμία με τους πρωταγωνιστές της ομάδας είναι ένα βήμα για να έρθει πιο κοντά ο κόσμος στην πραγματική έννοια του ποδοσφαίρου, αλλά και να ταυτιστεί με την προσπάθεια της. Παράλληλα υπάρχουν δράσεις από την ΠΑΕ ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στα εντός έδρας ματς της και φυσικά να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep