Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στεπάνοβιτς στα Ψαχνά

Ο Σλάτεν Στεπάνοβιτς θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ηρακλή Ψαχνών για άνοδο στην Super League στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο Σλάτεν Στεπάνοβιτς θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ηρακλή Ψαχνών για άνοδο στην Super League στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή και θα βοηθήσει την ομάδα της Εύβοιας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς είχε συνεργαστεί στα Τρίκαλα με τον Γιώργο Βαζάκα, ενώ το καλοκαίρι του 2010 είχε δοκιμαστεί στον ΟΦΗ. Τότε η ΑΕΚ είχε προτείνει τον Σέρβο ποδοσφαιριστή στους Κρητικούς σαν δανεικό, αφού δεν είχε δικαίωμα να έχει στο ρόστερ άλλο ξένο. Η μετακίνηση του δεν είχε γίνει διότι η Βοϊβοντίνα έπρεπε να εισπράξει 80.000 ευρώ για την μετακίνηση του, αφού είχε ακόμη συμβόλαιο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Βοϊβοντίνα και την Παρτιζάν, ενώ είχε κάνει και προπονήσεις με την Σέλτικ, αλλά λόγω της άδειας εργασίας δεν έγινε η μετακίνηση του.

Όταν ήταν στην Ζέτα, το διάστημα 2005-07, τον είχε παρακολουθήσει σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League ο Γιάσμικο Βέλιτς και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έκαναν προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και η διοίκηση της ομάδας του ζητούσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Συνέχισε την καριέρα του στην Παρτιζάν και το 2010 μετακόμισε στα Τρίκαλα, όπου έκανε 20 συμμετοχές και τον Ιούλιο του 2011 έφυγε με προορισμό την Ντάτσια Σισινάου, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν μετακομίσει πάλι στην Ελλάδα.

Ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς έχει τρεις συμμετοχές με την U-21 της Σερβίας.

Last modified onΤετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 13:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep