Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Να πατάμε στη γη»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Τίμος Καβακάς απέφυγε τα μεγάλα λόγια μετά το σπουδαίο διπλό στην Καλλιθέα και ζήτησε από όλους ταπεινότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ:

«Εμείς θέλαμε να ρεφάρουμε το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε την περασμένη Κυριακή, όπου η καλή εμφάνιση, που κάναμε, δεν συνδυάστηκε με νίκη. Σήμερα ήρθαμε να κερδίσουμε και νομίζουμε ότι πήραμε μία δίκαιη νίκη. Εκτός από μία καλή ομάδα κερδίσαμε και τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού αντιμετωπίσαμε σημαντικά προβλήματα, όμως αυτοί που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες ανταποκρίθηκαν. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος και πήραμε τρεις βαθμούς πολύ σημαντικούς για τη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να πατάμε στη γη. Τελείωσε μόλις ο πρώτος γύρος και η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής. Εχουμε πολλά παιδιά από πίσω, που είναι έτοιμα, διότι ο δρόμος είναι μακρύς. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την προσέλευση στα εντός έδρας ματς αλλά και στα εκτός, διότι η βοήθεια τους είναι σημαντική και ξέρουμε ότι για να έρθουν σπαταλούν πολύ χρόνο και χρήμα».

Εν συνεχεία ο Τίμος Καβακάς αναφέρθηκε στη νοοτροπία, που επιχειρεί να περάσει στους παίκτες του: «Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Αυτή η φανέλα έχει βαρύτητα και ιστορία. Μία νίκη μπορεί να σε στείλει στα σύννεφα και μία ισοπαλία στα τάρταρα. Πρέπει λοιπόν να αντέξουμε αυτή την πίεση. Οσοι μπορέσουν να την αντέξουν θα συνεχίσουν μέχρι τέλους. Θεωρώ ότι είμαστε μέσα στους διεκδικητές της ανόδου, οφείλουμε όμως να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι».

Ο κ. Καβακάς εν συνεχεία ρωτήθηκε για τους δύο τραυματίες, τον Πόνσε και τον Λιαπάκη. Για τον πρώτο τόνισε πως εδώ και 15 ημέρες έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο και στο δικέφαλο και βρίσκεται σε πρόγραμμα συντήρησης. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ένιωσε μικροενοχλήσεις και φυσικά από το να χάσει τα επόμενα τρία ματς, προτιμήθηκε να αντικατασταθεί. Για τον Λιαπάκη εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει σπάσει το χέρι του, κάτι που αν επαληθευτεί από τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, το πλήγμα θα είναι μεγάλο για τους «βυσσινί», καθώς ήταν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας.

Τους παίκτες της Λάρισας εκπροσώπησε ο Θανάσης Τσίγκας, που στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Καλλιθέας. Μάλιστα κατά την είσοδό του στην αίθουσα Τύπου, οι άνθρωποι της Καλλιθέας τον υποδέχθηκαν με θερμά λόγια! «Ηταν μεγάλος παίκτης», είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος της Καλλιθέας και ο κ. Καβακάς χαμογελώντας απάντησε «γιατί τώρα δεν είναι;». Φυσικά όλοι στην αίθουσα γέλασαν, ενώ ο Θανάσης Τσίγκας, μέσα στο χαλαρό κλίμα κι αυτός, προέτρεψε τον καμεραμάν του συνδρομητικού, να κλείσει την κάμερα και να μην καταγραφούν αυτές οι σκηνές.

Σε ό,τι αφορά στο ματς, ο φορ της ΑΕΛ, τόνισε: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και έναν κακό αγωνιστικό χώρο αλλά ευτυχήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που μας δίνουν ένα ψυχολογικό αβαντάζ για την έναρξη του δευτέρου γύρου. Η Καλλιθέα ήταν καλά διαβασμένη σε εμάς, αλλά εμείς κάναμε το παιχνίδι μας σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχηθώ στην Καλλιθέα να πετύχει τους στόχους της γιατί είναι ένας καθαρός σύλλογος. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, μόνο έτσι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep