Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάνοπλος στη μάχη του Αγρινίου

Ο Ηρακλής προετοιμάζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό και μετά από καιρό θα είναι πλήρης.

Οι Θεσσαλονικείς μετά τη «χλωμή» εμφάνιση απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών προβλημάτισαν έντονα και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, έχουν στρέψει το βλέμμα στο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας (11/02) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και καλούνται απέναντι σε έναν ανεβασμένο αντίπαλο να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να μην βγουν εκτός επτάδας.

Ο τεχνικός, Γιάννης Χατζηνικολάου για πρώτη φορά δεν θα αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς τιμωρημένοι δεν υπάρχουν, ενώ και ο Σταύρος Βαγγελόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αυτή, βέβαια, δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Τετάρτης (06/02).

«Κανένας οπαδός στη φυλακή»

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή «Athens Club» εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της φυλάκισης του οπαδού και γνωστοποίησε ότι γίνεται κίνηση για τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για να αφεθεί ελεύθερος.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Οι "σοφοί" της ελληνικής δικαιοσύνης αποφάσισαν να στείλουν ένα αθώο 29χρονο παλικάρι στη φυλακή! Λογάριασαν όμως χωρίς την οικογένεια του! Και η οικογένειά του αριθμεί χιλιάδες μέλη...όλους εμάς τα αδέρφια του! 12.000€ κοστολογείται η ελευθερία του αδερφού μας και είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα του!!!

Γι αυτό λοιπόν, το Σάββατο 9/2 στις 18:00 μαζευόμαστε στο γνωστό "μέρος" για να συγκεντρώσουμε όσα χρήματα μπορεί να διαθέσει ο καθένας μας για τον ΙΕΡΟ αυτό ΣΚΟΠΟ!!! Δεν υπάρχει σημαντικό ποσό ή όχι. Κάθε ευρώ είναι σημαντικό!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep