Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζηνικολάου: «Ενωμένοι για άνοδο»

Συσπείρωση ζητά ο Γιάννης Χατζηνικολάου για να επιτυχθεί ο στόχος της ανόδου.

Ο προπονητής του Ηρακλή είπε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θέλω να τονίσω ότι έχει δίκιο ο κόσμος να στεναχωρείται και εμείς στεναχωριόμαστε», είπε αρχικά ο 48χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Μία λεπτομέρεια από ένα στημένο μας έφερε πίσω στο σκορ με 0-1. Δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι και στο τέλος θα βγει ο Ηρακλής κατηγορία».


Για την απόφαση του να χρησιμοποιήσει τον Σουλίδη στην πτέρυγα: «Εχουμε δουλέψει και στα αριστερά και στον άξονα».

Με ποιον τρόπο θα αλλάξει το κακό κλίμα που επικρατεί: «Παίζοντας και μόνο με νίκες θα αλλάξει η κατάσταση. Παραμένουμε στην ίδια θέση».
Αν οι πολλοί ξένοι δένουν τα χέρια του: «Μας επηρεάζει πάρα πολύ και δεν μπορούμε να αλλάξουμε την τακτική μας, κάτι που έχει ως συνέπεια να δυσκολευόμαστε».
Για το αν ο Ηρακλής έπρεπε να αποκτήσει Ελληνες παίκτες στα άκρα της επίθεσης: «Κάναμε μία προσπάθεια, αλλά δεν απέδωσαν. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε και αν βρεθεί κάποιος ελεύθερος θα κινηθούμε».
Για το αν υπολογίζει τον Πασχάλη Βουτσιά: «Μία-δύο μέρες κάνει προπονήσεις, αλλά είναι πολύ πίσω. Είναι παίκτης της ομάδας».
Για το αν μπορεί να αλλάξει άρδην η κατάσταση: «Το πρωτάθλημα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Μόνο με νίκες θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν».

 

Ο Δημήτρης Τσερκέζος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και δήλωσε: «Να ζητήσω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο. Δεν χωράνε πολλά λόγια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο Αγρίνιο να κερδίσουμε. Να έχουμε άγχος μέχρι ένα βαθμό είναι λογικό».

 

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep