Βαζάκας: «Ματς… τίτλου»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι νίκες όπως αυτή με τον Γάζωρο δίνουν πρωτάθλημα.

Εμφανώς ικανοποιημένος από το τρίποντο (1-0) σε βάρος της ομάδας των Σερρών ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών δήλωσε: «Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι είμαι ευχαριστημένος. Ήταν από τα παιχνίδια που πολλοί τα θεωρούν εύκολα, αλλά ήταν αρκετά δύσκολο. Όταν είσαι η ομάδα που κάνει τέτοια πορεία και κυνηγά το όνειρο, αυτά τα παιχνίδια είναι που σου δίνουν το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό είπα και στα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο γιατί ο στόχος σε ένα τετοιο παιχνίδι είναι η νίκη με οποιοδήποτε τρόπο και την πήραμε ανεξαρτήτως αποδόσεως.

Τακτικά, αν έπρεπε να σταθώ σε κάποιο σημείο είναι ότι δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσουμε το σκορ αφού είχαμε τους χώρους. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που στήριξε την ομάδα, δεν άγχωσε τους παίχτες και ήταν δίπλα μέχρι το τέλος. Να τους δώσω την υπόσχεση ότι όπως λειτουργεί η ομάδα θα δώσουμε το παν για να είναι χαρούμενοι τον Μάιο. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα σοβαρής ομάδας Β’ εθνικής που ξέρει πώς να κερδίζει. Στην ομάδα του Γαζώρου να ευχηθώ καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους τους».

Σε ερώτηση αν οι παίχτες του Ηρακλή Ψαχνών είχαν περισσότερο άγχος από ότι έπρεπε ο Βαζάκας απάντησε: «Έτσι είναι από εδώ και πέρα από την στιγμή που η ομάδα είναι ψηλά. Θα έρθουν και εύκολα παιχνίδια και δύσκολα παιχνίδια. Αυτό που μετράει πλέον είναι η ουσία».

Media

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep