Διλμπέρης: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Στην αναγκαστική αλλαγή του Σαββίδη στάθηκε ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ο προπονητής της ομάδας των Σερρών ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλής Ψ. κα στον Γιώργο Βαζάκα για την πολύ όμορφη πορεία που κάνουν. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο Α’ ημίχρονο δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ήταν καταλυτικό τα γεγονός, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, ότι για πολλοστή φορά κάνουμε αναγκαστική αλλαγή από νωρίς.

Χάσαμε εκεί ένα καθαρό εξάρι, τον Σαββίδη και από εκείνο το κενό δεχτήκαμε το γκολ του Ρούτση. Οι εσωτερικές αλλαγές δεν λειτούργησαν και επακόλουθο ήταν να μην έχουμε παραγωγή παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε την κατοχή της μπάλας αφού είχαμε τους χώρους που μας άφησε ο Ηρακλής, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις μπροστά αλλά υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Ήταν ένα κλασικό ματς Β’ Εθνικής που ίσως το δικαιότερο να ήταν το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για το τελικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς την Τετάρτη και πρέπει να ανασυνταχτούμε»

Στην ερώτηση του Flnews.gr για το αν η αλλαγή του Ντε Πάουλα στο 41’ είναι αναγκαστική η απάντηση ήταν πως: «ήταν κίνηση τακτικής καθώς με τα σύστημα που παίζαμε, έκρινα ότι ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο μπάλα, όπως και φάνηκε στην συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep