Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γρήγορη και αυτοποιημένη μπάλα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Τίμος Καβακάς αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ΑΕΛ.

Μετά το 5-0 επί του Φωκικού, ο τεχνικός των «βυσσινί» ανέφερε: «Ήταν μια δίκαιη νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που είναι συνέχεια κοντά μας. Εμείς αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να έχουμε ισορροπία και να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους. Κάναμε αυτό που έπρεπε σήμερα αλλά θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις νίκες. Ο Φωκικός είναι μια καλή ομάδα που χάνει δύσκολα εκτός έδρας. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Τώρα θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Δόξα την Τετάρτη».

-Βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια μια αλλαγή στον τρόπο ανάπτυξης με περισσότερες κάθετες μπαλιές. Αυτό έγινε εξαιτίας της ποιότητας των παικτών ή είναι δική σας επιλογή;

«Αυτό που γίνεται στην ομάδα και αυτό που παρουσιάζουμε είναι απόρροια δουλειάς. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε την άμυνα. Χρειαζόμαστε δουλειά και στους δύο τομείς. Την αλλάξαμε τη φιλοσοφία μας και θέλουμε να παίζουμε γρήγορα και αυτοματοποιημένα. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και αν δουλέψουν θα διαπρέψουν».

-Υπάρχει περίπτωση να κινηθεί η ΑΕΛ για ελεύθερο παίκτη;

«Δύσκολο, αλλά ψάχνουμε γενικά. Οι παίκτες που μπορούμε να πάρουμε έχουν να παίξουνε από το καλοκαίρι. Παρότι προσπαθήσαμε να πάρουμε και άλλους παίκτες τελικά δεν τα καταφέραμε».

-Ο Ζεκίνια έμεινε εκτός αποστολής επειδή δε δέχτηκε τη μείωση που του έγινε ή ισχύει κάτι άλλο;

«Ήταν δική μου απόφαση. Στο αγωνιστικό κομμάτι την ευθύνη την έχω εγώ. Όντως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του και ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Για αυτό τον άφησα εκτός. Θα πρέπει να λυθεί το θέμα με το συμβόλαιο ώστε να ξέρω και εγώ τι θα κάνω».

-Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Τσιμπάμπα;

«Που τον θυμηθήκατε αυτόν; Με εμένα προπονητή δε ξαναγυρίζει ο Τσιμπάμπα στην ΑΕΛ».

-Ένα σχόλιο για την απόδοση του Λιαπάκη;

«Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Δε θέλω να σταθώ προσωπικά σε κάποιο παίκτη. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος για το πώς παίξαμε από το 5΄ έως το 35΄ όπου ήμασταν δημιουργικοί άσχετα εάν στο δεύτερο μέρος βάλαμε τα γκολ όπου ήμασταν πιο ουσιαστικοί. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είδατε τη έπαθε η Καλλονή».

-Έχετε άποψη για τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Δόξα Δράμας;

«Ναι την είχα αντιμετωπίσει όταν ήμουν στην Καλλονή. Είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep