«Φταίει ο διαιτητής»

Στην Καλλονή χρέωσαν την ήττα σε διαιτητή, άνεμο και γηπεδικές συνθήκες.

Η ΑΕΛΚ «ανέστησε» την Αναγέννηση Επανομής, αλλά σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση για το αποτέλεσμα έφταιγε ο διαιτητής, ο άνεμος και οι γηπεδικές συνθήκες. Ο Μπάμπης Τεννές ήταν απών από τη συνέντευξη Τύπου, με τον συνεργάτη του, να δηλώνει: «Δυστυχώς για μας το σημερινό ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Η εξέλιξη του παιχνιδιού πήγε έτσι που δεν το περιμέναμε, καθώς ήρθαμε για ένα μόνο αποτέλεσμα τη νίκη. Οι άσχημες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες μας επηρέασαν. Δεν μπήκαμε καλά, επιτρέψαμε τον αντίπαλο από ένα στημένο και ένα δώρο γκολ να πάρει δύο γκολ διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε στη διεκδίκηση των φάσεων και να παίξουμε κάτω την μπάλα. Κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Σήμερα δεν παίκτηκε ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα διαιτητή που μας εκνεύρισε. Δεν ήξερε τι έδινε. Έμπαιναν μπάλες συνεχώς στο γήπεδο. Ο διαιτητής έχασε το παιχνίδι. Σε καθαρή φάση του Αναστασιάδη, όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο είδε τι έγινε, αυτός όχι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δεν το περιμέναμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Επανομή, να πετύχει τη σωτηρία».

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος είπε: «Κακά τα ψέμματα το σημερινό παιχνίδι ήταν κομβικής συμασίας για μας. Δεν φανήκαμε αντάξιοί του. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο δυνατός άνεμος και το γήπεδο μας επηρέασαν.Ένα παιχνίδι κρίνεται από το πάθος και σήμερα δεν είχαμε. Είμαστε ομάδα που λειτουργούμε επαγγελματικά και πρέπει να δουλέψουμε ως ποδοσφαιριστές. Ευτυχώς το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κοντά και πρέπει να πετύχουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep