Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χημεία και άνοδος για Ψαχνά

Ο κόσμος στα Ψαχνά βλέπει πως η ομάδα έχει αρχίσει να κοιτάζει τις θέσεις της ανόδου και οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου το επιβεβαίωσαν. Ο κόσμος στα Ψαχνά βλέπει πως η ομάδα έχει αρχίσει να κοιτάζει τις θέσεις της ανόδου και οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου το επιβεβαίωσαν.

Στον Ηρακλή ολοκλήρωσαν την ενίσχυση του ρόστερ με κινήσεις που δείχνουν άνοδο και τώρα ψάχνουν την χημεία τους για να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Το απίστευτο σερί της ομάδας της Εύβοιας έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας που επένδυσαν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και βελτίωσαν το ρόστερ τους ώστε να κοιτάζουν πιο ψηλά. Οι κινήσεις του Ηρακλή Ψαχνών δείχνουν πως διοίκηση και τεχνικό επιτελείο πιστεύουν στα θαύματα και κυρίως τα υποστηρίζουν με τις μεταγραφές που έγιναν ώστε ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας να έχει ακόμη περισσότερα όπλα στα χέρια του.

Η ομάδα του Ηρακλή έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα και μετά από 15 ματς χωρίς να χάσει σίγουρα έχει δικαίωμα να ελπίζει πως θα διατηρήσει την θέση της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου την Κυριακή αναζητούν ακόμη τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες και θα συνεχίσουν το φλερτ με τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, ή τα play off του πρωταθλήματος.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep