Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με τα νέα αποκτήματα στα Ψαχνά

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει ακόμη περισσότερες λύσεις για την αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει ακόμη περισσότερες λύσεις για την αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια.

Ο Εθνικός Γαζώρου θα έχει στα Ψαχνά τους Γαϊδαρτζή, Διαμαντίδη, αλλά και τον Ρεμά Ομπέντ που αισιοδοξούν πως θα έρθει η μπλε κάρτα του.

Οι κινήσεις της ομάδας των Σερρών αποσκοπούσαν περισσότερο στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, όπου ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου έχει πλέον περισσότερες λύσεις. Σίγουρα την Κυριακή ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τους Γαϊδαρτζή και Διαμαντίδη, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τον Ρεμά Ομπέντ, για τον οποίο περιμένουν το διεθνές πιστοποιητικό του ώστε να εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Θάνάσης Γκόγκας δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και δεν ακολουθεί τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων με αποτέλεσμα να μην τον υπολογίζει ο 38χρονος τεχνικός. Αντίθετα, ο Λουκάς Αποστολίδης πιθανότατα θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, αφού δεν νιώθει ενοχλήσεις στις τελευταίες ημέρες που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep