Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για 4x4 η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι «βυσσινί» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στους επόμενους δύο αγώνες στο «AEL FC Arena» πάνε για καρέ επιτυχιών.

Νίκες με Καβάλα και Βύζαντα μετράει η ΑΕΛ και πλέον έχει μπροστά της δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, στις οποίες θέλει μόνο τρίποντα για να... εκτοξευτεί βαθμολογικά. Η αρχή θα γίνει την προσεχή αγωνιστική με τον Φωκικό και θα ακολουθήσει αυτή με τη Δόξα Δράμας. Η χαρακτηριστική ευκολία με την οποία οι ποδοσφαιριστές του Τίμου Καβακά πέρασαν από τα Μέγαρα, μια έδρα όχι ιδιαίτερα φιλόξενη για τις περισσότερες ομάδες, δείχνει ότι η ΑΕΛ έχει καλό υλικό που μπορεί στα ίσα να διεκδικήσει άνοδο και όχι να...αγκομαχεί να μπει στην επτάδα. Την Τρίτη (29/1) οι «βυσσινί» υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση και ανθρωπομετρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Οι εξετάσεις έγιναν κατόπιν εισήγησης του Τίμου Καβακά, σε συνεργασία με την ειδική συνεργάτιδα του αγωνιστικού τμήματος, η οποία δήλωσε ευχαριστημένη από την κατάσταση του σώματος και το χαμηλό ποσοστό λίπους στον οργανισμό των ποδοσφαιριστών. Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις όλων των ποδοσφαιριστών με τη διαιτολόγο κα Πλάδα, στο πλαίσιο της στενότερης παρακολούθησης και ενίσχυσης του προγράμματος διατροφής τους.

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2013 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep