Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Κάντζι η Καλλονή

Η ομάδα της Μυτιλήνης επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Σενεγαλέζο στράικερ. Νέος γυμναστής ο Παντελόπουλος.

Ακόμα ένα ρεπορτάζ του flnews.gr που επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Το προηγούμενο Σάββατο (26/1) είχατε ενημερωθεί για την άφιξη του Μακούμπα Κάντζι στη Μυτιλήνη και τη Δευτέρα (28/1) ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αφρικανού επιθετικού. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Macoumba Kandji. Ο Μακούμπα Κάντζι γεννήθηκε το 1985 στη Σενεγάλη και μεγάλωσε στην Γκάμπια.

Έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Το 2003 μετακόμισε στην Αμερική όπου ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2007 στους Ατλάντα Σίλβερμπακς.
Αναλυτικά οι επαγγελματικές ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι: Ατλάντα Σίλβερμπακς (2007-2008), Νιού Γιόρκ Ρέντμπουλς (2008-2010), Κολοράντο Ράπιντς (2010-2011), Χιούστον Ντάιναμο (2012-)» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα.

 

 Ανακοίνωσε Παντελόπουλο

 

Ακόμα, οι νησιώτες γνωστοποίησαν πως νέος γυμναστής αναλαμβάνει ο Παντελής Παντελόπουλος, μετά την αποχώρηση του Σάκη Παντελίδη.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, έστω και με το ισχνό 1-0, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Οι Μυτιληνιοί βρίσκονται στην πρώτη επτάδα και ευελπιστούν με τις προσθήκες που έκαναν να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep