Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διαιτητής από το… Ηράκλειο»

Παράπονα από την διαιτησία, αλλά και τους παίκτες του εξέφρασε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης. Παράπονα από την διαιτησία, αλλά και τους παίκτες του εξέφρασε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα του στα τρία τελευταία ματς και είπε πως η ΚΕΔ δεν μπορεί να μην προσέχει τους ορισμούς της και να βάζει διαιτητή με καταγωγή από το Ηράκλειο.

«Πρέπει να γνωρίζεται όλοι ότι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει πέναλτι μέχρι τώρα είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Και οι φάσεις είναι πάρα πολλές σε πολλά παιχνίδια. Στα τελευταία ιδίως, στον Θρασύβουλο, την Νίκη Βόλου και σήμερα, με δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι».

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου μπορεί να τα έβαλε κυρίως με την διαιτησία που δεν σέβεται την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά δεν άφησε εκτός ευθύνης και τους ποδοσφαιριστές του.

«Πρέπει να γνωρίζεται όλοι ότι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει πέναλτι μέχρι τώρα είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Και οι φάσεις είναι πάρα πολλές σε πολλά παιχνίδια. Στα τελευταία ιδίως, στον Θρασύβουλο, την Νίκη Βόλου και σήμερα, με δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι. Καθαρότατες. Ο Εθνικός Γαζώρου μπορεί να είναι νεοφώτιστος, μπορεί να μην έχει την ιστορία, ούτε του Εργοτέλη, ούτε άλλων ομάδων, είναι όμως μια ομάδα η οποία κάνει μια προσπάθεια και πρέπει να την σεβαστούν οι διαιτητές. Πρέπει να σεβαστούν τον κόπο που κάνει η διοίκηση, εγώ, οι ποδοσφαιριστές Επειδή το ήθος αυτής της ομάδος δεν επέτρεψε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να βγούμε και να κάνουμε ανακοινώσεις για τον διαιτητή, τώρα μετά το τέλος, θα πω, είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής, ο όποιος έχει καταγωγή από το Ηράκλειο; Εγώ λέω ότι προσπαθούσε να είναι αδέκαστος, ήταν; Δεν ήταν. «Το εμείς κάνουμε λάθη, το ότι οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν λάθη, το ότι εγώ κάνω λάθη, αυτό είναι γεγονός. Το ότι εδώ και τρία παιχνίδια αδικούμαστε και αυτό είναι γεγονός. Ας ρίξουν λίγο το βλέμμα τους και προς τα εδώ. Εκπροσωπούμε και εμείς κάτι. Ας το σεβαστούν!» Θέλει δεν θέλει δεν θα είναι, θέλει, δεν θέλει η καταβολές του θα τον οδηγήσουν σε μια τέτοια διαιτησία. Αυτοί λοιπόν που είναι υπεύθυνοι για αυτό, ας δούνε λίγο καλύτερα τα πράγματα, γιατί εδώ, στον Εθνικό Γαζώρου, υπάρχει υγεία, σε όλα τα επίπεδα που δεν την βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. Εάν θέλουν άλλο ποδόσφαιρο μπορούν να το πουν, όχι όμως να αδικούν κατάφορα αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το εμείς κάνουμε λάθη, το ότι οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν λάθη, το ότι εγώ κάνω λάθη, αυτό είναι γεγονός. Το ότι εδώ και τρία παιχνίδια αδικούμαστε και αυτό είναι γεγονός. Ας ρίξουν λίγο το βλέμμα τους και προς τα εδώ. Εκπροσωπούμε και εμείς κάτι. Ας το σεβαστούν!»

Για το ματς τόνισε

«Για μια ακόμα φορά δεν καταφέραμε να γευτούμε τη νίκη. Το να ακούς ότι κάνεις καλή προσπάθεια και ευχαριστώ εδώ τον αντίπαλο προπονητή, δεν αρκεί γιατί αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Παίξαμε σήμερα επιθετικό ποδόσφαιρο, είχαμε κατοχή μπάλας και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Η λεπτομέρεια είναι αυτή που μέτρησε.

Έχω παράπονα από τους παίκτες μου, έπρεπε να βγάλουν την ποιότητας τους στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας.

«Για μια ακόμα φορά δεν καταφέραμε να γευτούμε τη νίκη. Το να ακούς ότι κάνεις καλή προσπάθεια και ευχαριστώ εδώ τον αντίπαλο προπονητή, δεν αρκεί γιατί αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα».

Για τρίτο ματς αδικούμαστε και δεν σέβονται κάποιοι την προσπάθεια που κάνουμε. Έχουμε και σήμερα περίπτωση πέναλτι που δεν δίνεται. Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής που κατάγεται από το Ηράκλειο. Θέλει δεν θέλει δεν θα είναι… 50αρίσιος. Εάν θέλουν άλλο ποδόσφαιρο μπορούν να μας το πουν. Όλοι κάνουμε λάθη και αυτό είναι γεγονός, αλλά εδώ και τρία παιχνίδια αδικούμαστε και αυτό επίσης είναι γεγονός. Θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Γαζώρου μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.

«Είναι κρίμα και άδικο γιατί δικαιούμασταν σήμερα κάτι παραπάνω. Στο β’ μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε κατοχή μπάλας και μετά το γκολ πιέσαμε για την ισοφάριση, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε ούτε να ισοφαρίσουμε».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep