Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελιτζέλος: «Φέρω ευθύνη»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Κώστας Βελιτζέλος πήρε την ευθύνη για την εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (2-0) από τον Γηραιό ο προπονητής των «πράσινων» σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη του. Ηρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που για εμάς ήταν πολύ δύσκολο. Παίξαμε στην έδρα της πιο ιστορικής ομάδας της κατηγορίας. Σεβαστήκαμε ίσως παραπάνω από όσο έπρεπε τον Ηρακλή.

Φοβηθήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Κάναμε λάθη στην άμυνα μας και απλοποιήσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Φέρω εγώ ευθύνη για αυτό. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε δεν ήμασταν πολύ καλοί. Πήραμε καλούς παίκτες όμως θέλουν χρόνο οι παίκτες μου. Όμως χρόνο δεν έχουμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν παίρνουμε πόντους και αυτό είναι το άσχημο. Δύσκολη συνέχεια. Παιχνίδια έχει, θέλει όμως και πόντους. Ευελπιστώ να κάνουμε έδρα την Επανομή και να καταφέρουμε να γεμίσουμε το σακούλι μας».

Ο Σάκης Λαμπερνάκης ανέφερε από την πλευρά του: «Ευελπιστώ ότι θα έρθουν παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι. Να παίξουν δηλαδή και αύριο αν χρειαστεί. Δυνατό παιχνίδι. Ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε. Ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα. Θέλαμε να μπούμε δυνατά. Όμως κάναμε το αντίθετο. Μπήκαμε νωθρά. Καταφέραμε να δεχτούμε γκολ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep