Γεωργούλης: «Μένει η προσπάθεια»

  • Written by Άμφισσα: Βαλάντης Καρλιαύτης
  • Published in Βύζας
  • 0 comments

Ο τεχνικός του Βύζαντα, Θύμιος Γεωργούλης ελπίζει σε ανάκαμψη με τους νεοαποκτηθέντες.

Μετά την ήττα (1-0) από τον Φωκικό ο εοαρτάζων προπονητής της ομάδας των Μεγάρων ανέφερε: «Πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, παρ’ότι είχαμε αρκετές απουσίες, και κάναμε κάποιες αλχημείες για να σχηματίσουμε ενδεκάδα. Περμένωντας και τους παίκτες που δεν ήρθαν τελικά. Πιστεύω θα τους έχουμε την άλλη εβδομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε την υπεροχή ο Φωκικός. Είχε κάποια καλά στημένα και ευτύχησε να προηγηθεί.

Προσπαθήσαμε να κλέψουμε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος με την κεφαλιά του Γρομητσάρη, που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου. Θα συνεχίσουμε. Ο στόχος είναι ο ίδιος. Να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Πιστεύω ότι με την ενίσχυση που θα έχουμε, η ομάδα θα πάει καλύτερα και θα πάρει τους πόντους που χρειάζεται για να σωθεί. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Φωκικό».

Ο Κώστας Χαρτιάς ανέφερε: «Έπρεπε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Θέλαμε τον πόντο τουλάχιστον. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλή μπάλα, κάναμε καλή προσπάθεια. Δεν μας βγήκε. Στο πρώτο λεπτό υπήρξε μία περίπτωση πέναλτι. Μου φάνηκε σα να ήταν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε τόσο δυνατά και περιμέναμε να μπεί δυνατά ο Φωκικός, όπως και έγινε. Δεχτήκαμε το γκολ με εκείνο το κόρνερ, και ίσως θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Γρομητσάρη».

 

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep