Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

ΑΕΛ για Ολίσε!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Από το περιβάλλον του Εγκούτου Ολίσε διαρρέει ότι θα αποχωρήσει από την Παναχαϊκή. Παράπονα Ζεκίνια για Ζιώγα.

Ο Νιγηριανός πρώην χαφ του Εργοτέλη έχει 10 συμμετοχές φέτος με την Παναχαϊκή και υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, από το περιβάλλον του τις τελευταίες ώρες διαρρέει ότι αναμένεται να αποχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr έχει προταθεί σε ομάδες της κατηγορίες και μία από αυτές είναι η ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ομάδα αναζητά στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών έναν μέσο και έναν επιθετικό και τις προηγούμενες ημέρες είχατε ενημερωθεί από το flnews.gr σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Μανώλη Λιαπάκη. Ωστόσο, η περίπτωσή του παραμένει στάσιμη.

Ζεκίνια: «Δεν είμαι ο Γκατούζο»

Παράπονα για τη θέση στην οποία αγωνίζεται εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο Ζεκίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδειξε την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή και σημείωσε μετά το 0-0 με τον «Γηραιό»:

«Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα. Περιμέναμε πολύ για να πρεσάρουμε, και δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Όλοι μας θέλαμε να κερδίσουμε και τώρα η κατάσταση δεν είναι καλή αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

Πάντα δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά, όπως και εγώ. Ξέρω πως οι φίλαθλοι περιμένουν περισσότερα από μένα, αλλά δεν ξέρω γιατί συνέχεια αλλάζω θέση μέσα στο γήπεδο, δεν μου αρέσει αυτό. Η θέση μου είναι ή σέντερ φορ ή δεξιά στο κέντρο. Δεν είμαι μεσοεπιθετικός, εννέα ματς έπαιξα ως φορ, επτά όπως τώρα. Πρέπει να σεβαστό την απόφαση του προπονητή και να δώσω το καλύτερο για την ομάδα».

Αναφορικά με το γεγονός ότι αμέσως μετά την αλλαγή του κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και όχι στον πάγκο, ο Πορτογάλος είπε: «δεν έγινε τίποτε, πήγα να πάρω μπουφάν. Ήμουν λίγο εκνευρισμένος γιατί δεν είναι φυσιολογικό για έβδομο ματς να γίνομαι αλλαγή στο 55’. Αν δείτε στα τελευταία ματς δεν παίζω στην θέση μου. Με τον Απόλλωνα έπαιξα και σκόραρα, είναι δύσκολο για μένα να παίζω μεσοεπιθετικός, ως 10άρι, αν η ομάδα παίζει χωρίς κλασσικό 10άρι είναι πολύ δύσκολο για μένα. Ως φορ ή στα πλάγια όπως έπαιζα στην Πόρτο ή στην εθνική ομάδα είναι πιο εύκολο για μένα. Ο κόουτς με ξέρει από πέρσι, αλλά σκέφτεται κάποια άλλη τακτική γιατί στις θέσεις αυτές έχεις πολλούς παίκτες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή του γι’ αυτό. Αυτός αποφασίζει και εγώ πρέπει να το σεβαστό. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για το αν παίζω καλά ή όχι. Πάντως δεν μου αρέσει να παίζω στη θέση αυτή. Αλλά πέρσι ως πλάγιος πέτυχα επτά γκολ, ως μέσος πρέπει να τρέχεις και είμαι ο Ζεκίνια και όχι ο Γκατούζο».

Last modified onΔευτέρα, 07 Ιανουάριος 2013 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep