Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

"Ο Σικαλιάς και η Παναγιά"

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για τα λάθη της διαιτησίας και το ότι ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Επανομή. Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για τα λάθη της διαιτησίας και το ότι ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Επανομή.

Ο Γιώργος Βαζάκας χαρκατήρισε θετικό το αποτέλεσμα που πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών στην Επανομή.

"Οι συνθήκες για ποδόσφαιρο ήταν δύσκολες με αυτόν τον αέρα και δεν επέτρεψε καμιά από τις δύο ομάδες. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχαν σκοπιμότητες. Κάναμε ένα λάθος στην αρχή και ήταν φυσιολογικό, καθώς δεν κάναμε ούτε ένα φιλικό στις είκοσι μέρες που καθόμασταν, αφού δεν μας το επέτρεψε και ο καιρός και δεν είχαμε καλά πατήματα. Πετύχαμε ένα γκολ και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, ενώ υπάρχει μια φάση που ελέγχεται, η φάση του Γέσιτς, καθώς όπως μου είπε ο παίκτης μου ήταν πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί, αν και είχαμε κόντρα άνεμο. Να πω, ο επόπτης ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής, με τις αποφάσισεις του, καθώς στο 1-1 πριν τη φάση του πέναλτι για την Επανομή, το οποίο είναι δίκαιο, κόβει το Σέγκο με την προσπάθειά του να είναι καθαρή. Μας βοήθησε η Παναγιά και ο Σικαλιάς έπιασε το πέναλτι. Πάντως ο πρώτος επόπτης, ελέγεται πλήρως. Το αποτέλεσμα για μας είναι θετικό όπως ήρθε και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Ευχαριστούμε την Επανομή για τη φιλοξενία".

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε ο Δήμου. 

«Χρόνια πολλά κι από μένα. Σήμερα το παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία για την ομάδα, θέλαμε να παίξουμε κάτω την μπάλα, όμως ο αγωνιστικός χώρος και οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Οι συμπαίκτες μου έβαλαν τα δυνατά τους, το αποτέλεσμα έστω και με δέκα παίκτες είναι δίκαιο». Ερωτώμενος για το αήττητο και τους στόχους του Ηρακλή, ο Δήμου απάντησε: « Πρέπει να σφύξουμε το ζωνάρι να πετύχουμε τους στόχουςμας. Εγώ είμαι καινούργιος παίκτης, όμως ο πήχης είναι ανεβασμένος ψηλά» και συσχετίζοντάς τον Ηρακλή με το περσινό Πλατανιά Χανιών, σε ερώτηση, αν μπορεί να καταφέρει το ίδιο απάντησε: «Μπορεί να γίνει ο Ηρακλής νέος Πλατανιάς, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, όμως να μην λέμε μεγάλα λόγια»

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep