Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ρεπετσάς: «Τουλάχιστον play off»

Ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Ρεπετσάς δήλωσε βέβαιος για το πλασάρισμα στην επτάδα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε ο Ρεπετσάς και τόνισε ότι οι «πράσινοι» πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη επτάδα και να διεκδικήσουν την άνοδο στα play off. Αρχικά δήλωσε: «Εμείς που βλέπουμε τις δυνατότητές μας ξέρουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο τουλάχιστον μέσω των play off. Το πιστεύουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες με πολύ λαό και κόσμο. Ωστόσο, με την έλευση του Γιώργου Βαζάκα είμαστε αήττητοι 11 αγωνιστικές και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Έχουμε αλλάξει πρόσωπο. Έχουμε όπλο τον ενθουσιασμό και με αυτό το στοιχείο σύμμαχο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Για τα οικονομικά δεδομένα:

«Παρότι διανύουμε δύσκολες στιγμές το επίπεδο στον Ηρακλή Ψαχνών είναι πολύ καλό σε σχέση με άλλες ομάδες και αυτό συμβάλλει στην πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για τη βοήθεια των φιλάθλων:

«Τα Ψαχνά είναι μία μικρή κοινωνία, αλλά ο Ηρακλής εκπροσωπεί όλη την Εύβοια. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και όλο και περισσότεροι έρχονται στο γήπεδο. Η βοήθειά του είναι πολύ σημαντική».

Για τα φαβορί στο πρωτάθλημα:

«Το φετινό είναι το πιο ατναγωνιστικό των τελευταίων 10 χρόνων. Παιδιά με πλούσια καριέρα στη Super League κατέβηκαν στην κατηγορία και ανέβασαν το επίπεδο. Φαβορί υπάρχουν όπως ο Παναιτωλικός, η Νίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου, η ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, αλλά βέπουμε ότι όλοι κάθε Κυριακή χάνουν πόντους αν δεν είναι σοβαροί και κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αυτοί που έχουν λύσεις και τα λιγότερα οικονομικά προβλήματα θα αντέξουν».

Για το προσεχές ματς στην Επανομή:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μας ξεγελά η θέση της Επανομής. Έχει κάνει ζημιές. Όλα τα ματς τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Παραμένουμε ταπεινοί θα δίνουμε πάντα το 100%. Έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ψάχνουμε τα πατήματά μας και νομίζω ότι θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να κατακτήσουμε το τρίποντο».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep