Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πηλαδάκης: «Ενωμένοι θα πετύχουμε»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Κώστας Πηλαδάκης έστειλε μήνυμα ενότητας στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΑΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας με γραπτή του δήλωσή στη γιορτή της ΑΕΛ έστειλε μήνυμα ότι αν οι «βυσσινί» είναι ενωμένοι, τότε θα πετύχουν. Αναλυτικά ανέφερε:

«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΛ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρίσκονται σήμερα μαζί μας. Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι μια απλή γιορτή με την στενή έννοια του όρου. Είναι μια ευκαιρία για μια διαφορετική επαφή της ομάδας με τον κόσμο της χωρίς το άγχος και την πίεση των αγώνων. Είναι, επίσης, μια ευκαιρία για να πάρουμε και να δώσουμε όση θετική ενέργεια μπορούμε και ταυτόχρονα να αντλήσουμε από αυτή την αμφίδρομη σχέση δύναμη για τη συνέχεια.

Περισσότερο απ’ όλα, όμως, θα ήθελα η σημερινή γιορτή να στείλει σε όλους τους φίλους της ΑΕΛ το μήνυμα της ενότητας. Είναι σημαντικό να ξέρουμε και να νιώθουμε ότι μπροστά στο καλό της ΑΕΛ μπορούμε να παραμερίζουμε τις οποίες διαφωνίες και να ενώνουμε τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο με τη δική σας φωνή στην κερκίδα.

Η σεζόν είναι μεγάλη και το 2013 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά. Αν, όμως, παραμείνουμε ενωμένοι και λειτουργούμε όλοι βάζοντας την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας, αισιοδοξώ ότι κάτι καλό θα πετύχουμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη…».

ael1

Η γιορτή της ΑΕΛ έγινε στον εωτερικό χώρο των επίσημων εγκατάστάσεων της ομάδας, καθώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε να γίνει σε υπαίθριο χώρο και επηρέασε την αθρόα συμμετοχή.

ael2

Εκεί ήταν φυσικά και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα - ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ - για να παραλάβουν και να μοιράσουν δώρα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αψηφώντας τον καιρό. Ο τεχνικός, Μιχάλης Ζιώγας, ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας, και ο Γενικός Διευθυντής, Λουκάς Σάββα, με ξεχωριστό χαιρετισμό έστειλαν το μήνυμα για υγεία, δύναμη και ενότητα για το καλό της ΑΕΛ.

ael3

Last modified onΣάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep