Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το χρέος της η Βέροια

Η Βέροια πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο φόρμας και πέρασε άνετα (2-0) στους «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Θρασύβουλο.

Η ρεβάνς του 0-0 στη Βέροια έκρυβε παγίδες για τη «Βασίλισσα του Βορρά», πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα της Φυλής έχει κάνει αρκετές ζημιές φέτος. Ωστόσο, στην παγωμένη Φυλή οι «κυανέρυθροι» έκαναν το χρέος τους και με ένα γκολ λίγο πριν το τέλος κάθε ημιχρόνου επικράτησαν 2-0 και περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Skoda Ξάνθη - Εθνικός Γαζώρου στους «16».

Ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης επέλεξε το σχήμα που διέσυρε τον Παναθηναϊκό με μόνο νέο πρόσωπο τον Βεργώνη και στο 36' ο Γκιγέρμο με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση - πρόκριση. Οι γηπεδούχοι του Στάθη Σταθόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν, έδειξαν θέληση, αλλά στο 84' ο Ολαϊτάν με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 2-0 και έριξε νικηφόρα την αυλαία των φετινών υποχρεώσεων για την ομάδα της Ημαθίας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος (77' Σιακαβάρας), Σύρος, Μπακάλης, Πλαβούκος, Βασιλείου, Πάνος (71' Σερέπας), Γεωργιάδης (67' Σκόνδρας), Προβατίδης, Καλαμιώτης, Αρκουμάνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καφές, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Μπαργκάν (89' Μάνος), Ιωάννου (46' Κόστλι).
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλ/νιας), Χαρίτος (Αθηνών)

 

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep