Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Δεν έχουμε κουμπί... ανόδου»

Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε για μεταγραφές, για την άνοδο στη Superleague, για το μέλλον του στον Γηραιό, αλλά και για Βουτσιά, Κωνσταντινίδη και Φιρινίδη.

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (20/12) ο Γιώργος Στράντζαλης:

Για τις μεταγραφές: «Θα γίνουν προσθήκες ουσίας. Δεν μας ενδιαφέρει να αποκτήσουμε κάποιον που θα είναι μεγάλο όνομα για την ομάδα αλλά που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες στην επίθεση. Επίσης χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό στα άκρα και στον άξονα. Θα κοιτάξουμε και για την άμυνα ωστόσο θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή μόνο αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση».

Για την ομάδα: «Δυστυχώς δεν έχουν ένα κουμπί που να το πατήσουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο που θα το ευχαριστιέται ο κόσμος , οι παίκτες και η διοίκηση. Επίσης θέλουμε να παίξουμε παιχνίδι κατοχής με την μπάλα κάτω ώστε να μας παραδέχεται μέχρι και ο αντίπαλος. Δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος. Κανένας δεν έχει την φανέλα του Ηρακλή».

Για την έδρα: «Ο δρόμος είναι δύσκολος. Το Καυτατζογλειο είναι αρνητικό για εμάς. Φέραμε πολλές ισοπαλίες και χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας με την στήριξη του κόσμου».

Για το μέλλον του: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε. Εάν δεν πετύχει η προσπάθεια μας πιστέψτε με θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει. Δεν θέλει μιζέρια. Και εγώ και οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουμε αυτό που κάνουμε. Αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ».

Για τους νεαρούς: «Έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες μέσα από τις προπονήσεις. Υποστηρίζω τα νέα παιδιά όπως ο Παπαστεριανός γιατί αυτά είναι το μέλλον. Έχουμε 5 τέτοια παιδιά στην ομάδα. Δεν θα βρισκόντουσταν εδώ αν δεν ήταν παίκτες αξίας. Άλλωστε αυτό είναι το πλάνο μας. Να προσθέτουμε άπειρους παίκτες σιγά σιγά στην ομάδα για να μαθαίνουν. Όμως χρειάζονται στήριξη και συμπαράσταση».

Για τον Φιρινίδη: «Δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο στην ομάδα και αποφασίσαμε να αποχωρήσει».

Για τον Βουτσιά και τον Κωνσταντινίδη: «Δεν έχω πρόβλημα με τον χαρακτήρα των παιδιών. Είμαι απογοητευμένος από την αγωνιστική τους κατάσταση».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep