Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τακτικές για άλλους»

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε ότι δεν την ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι μέσω προσφυγής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης (18/12) η διοίκηση του Γηραιού σημείωσε ότι η τακτική απόκτησης ποδοσφαιριστών που έμειναν ελεύθεροι μέσω της νομικής οδού ανήκει σε άλλες ΠΑΕ.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει πως ουδέποτε θα προσεγγίσει ή θα δείξει ενδιαφέρον απόκτησης ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα του ύστερα από δικαστική διαμάχη με αυτήν. Βεβαιώνουμε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου ότι τέτοιου είδους τακτικές είναι πέρα για πέρα ενάντια από τη δική μας φιλοσοφία και νοοτροπία διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΗΡΑΚΛΗ.

Τέτοιου είδους μεθοδολογίες-στρατηγικές τις αφήνουμε για τις υπόλοιπες ομάδες. Εξάλλου, ποτέ ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα εκμεταλλευτεί «ποδοσφαιρικά πτώματα», σε αντίθεση για κάτι που εμείς βιώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν».

Τσερκέζος: «Θέλω πολύ Ηρακλή»

Ο αμυντικός, Δημήτρης Τσερκέζος που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Επανομής, μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» σχετικά με τις συζητήσεις που έχει με τον Ηρακλή. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν έχει κλείσει ακόμη η μεταγραφή μου στον Ηρακλή, θα μιλήσουμε ξανά με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Είναι όμως πιο ελεύθερα πλέον τα πράγματα. Είναι αλήθεια, ότι με τον Ηρακλή είχαμε μια επαφή το προηγούμενο διάστημα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να καταφέρω να φορέσω τη φανέλα του Ηρακλή. Θέλω πολύ. Δεν το συζητάω».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2012 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep