Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Σκέφτεται ήδη τη Βέροια

Ο Θρασύβουλος άφησε πίσω την ήττα από τον Παναιτωλικό και βλέπει την πρόκληση που λέγεται Βέροια.

Η ομάδα της Φυλής για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα παραδόθηκε αμαχητί στον αγώνα της Κυριακής (16/12) στο Αγρίνιο. Οι «πράσινοι» δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ και ήταν μοιραίο να έρθει το 3-0, με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν την κούραση των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, ακόμα δεν μπορούν να χαλαρώσουν και αυτό, γιατί την Πέμπτη (20/12) θα υποδεχτούν τη Βέροια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του Κυπέλλου.

Το εντυπωσιακό 3-0 της «Βασίλισσας του Βορρά» απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν φοβίζει τον Θρασύβουλο, καθώς όλοι θεωρούν ότι το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα τα δώσουν όλα για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16». Το θετικό για τον τεχνικό, Στάθη Σταθόπουλο είναι ότι προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα (17/12) οι Πέτρος Σερέπας, Κώστας Σταυροθανασόπουλος και ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Θρασύβουλο ο Σέρτζιου Ζαπαλάου. Ο Μολδαβός συζητά τη λύση του συμβολαίου του έπειτα από μόλις δύο συμμετοχές με τα πράσινα.

Last modified onΔευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep