Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Το «ευχαριστώ» του Καβακά

Ο τέως προπονητής της Καλλονής Τίμος Καβακάς θέλησε μέσω του flnews.gr να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο 39χρονος προπονητής δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καλλονή. Και ειδικότερα στον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα, στον αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, αλλά και στον άμεσο συνεργάτη μου Λουκά Καραδήμο. Γενικότερα σε όλους στην ομάδα με τους οποίους συνηπήρξα όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για εμένα και για την Καλλονή».

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Καλλονής την Τετάρτη (12/12) έγινε στις 11:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος» της Μυτιλήνης. Οι παίκτες τγυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Λουκά Καραδήμου. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα συμμετείχε ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού που τον κράτησε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Καβάλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαμαρί Τραορέ και Βιάχεσλαβ Χλεμπ.

Last modified onΤετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2012 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep