Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισόδιο Καβακά-Τσαλίκη

Ο τεχνικός της Καλλονής και ο γενικός αρχηγός της Καβάλας είχαν φραστικό επεισόδιο.

Άναψαν τα αίματα στο «Ανθή Καραγιάννη» μετά το παιχνίδι της Καβάλας με την Καλλονή. Ο Τίμος Καβακάς και ο Κώστας Τσαλίκης είχαν φραστικό επεισόδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο διαιτητής του αγώνα, Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο γενικός αρχηγός των «αργοναυτών» και ένας φίλος της ομάδας, επιτέθηκαν στον προπονητή της Καλλονής και τον έβρισαν.

 

Ο Καβακάς είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Σήμερα όλοι καταλάβαμε ότι η Καβάλα έπρεπε να κερδίσει και κέρδισε. Αυτό θέλω να πω. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες». Έπειτα από ερώτηση γύρω από τα λεγόμενά, απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις για τα υπονοούμενα λέγοντας: «Καταλάβαμε είπα, ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσει η Καβάλα. Αυτό ακριβώς είπα και δεν έχω να πω τίποτε παραπάνω. Ότι καταλάβατε καταλάβατε. Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου. Δε θέλω να πω τίποτε παραπάνω».

 

Στο σημείο εκείνο δημιουργήθηκε ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με τους εκπροσώπους του Τύπου να ζητάνε περισσότερες διευκρινήσεις. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει ότι έκανε χειρονομίες προς τον κόσμο της Καβάλας είπε: «Χειρονομίες δεν έκανα. Απευθύνθηκα σε πέντε οι οποίοι όπως είπατε με εκτιμάνε και με αγαπάνε επειδή έπαιξα στην Καβάλα. Και η οποία ήταν ομάδα και όχι «ομάδα». Όταν πέρασα δε από τον πάγκο της Καβάλας δεν έβρισα κανέναν αλλά δέχθηκε επίθεση. Όταν μάλιστα σε επιτίθενται δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Ότι έβρισα πέντε ναι. Αυτό το ομολογώ. Ναι τους έβρισα».

 

 

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Καλλονής δηλώσεις έκανε ο Ανέστης Αναστασιάδης ο οποίος τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο για μας παιχνίδι. Από το οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια για να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει έτσι ώστε να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep