Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για Χανιώτη ο Φωκικός

Ο Χανιώτης (δεξιά στη φωτ.). Ο Χανιώτης (δεξιά στη φωτ.).

Στο στόχαστρο του Φωκικού ο 30χρονος επιθετικός.

Τον γνώριμό του από την κοινή τους θητεία στον Εθνικό Αστέρα, Λάμπρο Χανιώτη, σκοπεύει φέρει στον Φωκικό ο Πέτρος Δημητρίου. Ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας γνωρίζει καλά τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες (Προοδευτική, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Αγροτικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικός, Εθνικός Αστέρας και Απόλλων).
Από εκεί και πέρα, ο Φωκικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό, για το οποίο ο Δημητρίου ανακοίνωσε 19άδα. Συμπεριλήφθηκε και ο Σκαρίμπας, ωστόσο εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Χαλούλος και Τετέ και οι τραυματίες Μπουλούλης και Εσόνο. Ο τελευταίος, μάλιστα, ενώ ήταν καλά στην υγεία του έπαθε υποτροπή στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάστασή του τις επόμενες μέρες.
Η αποστολή: Γεωργίου, Μανιάτης, Αργυρός, Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Παπαζούδης, Σκαρίμπας, Ευσταθίου, Αμπντουραχμάνι, Ταμπάκης, Λουκίνας, Αλμπέρτο, Γκόμεζ, Θέος, Ρεντζής, Γεωργουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σορώκος.

Last modified onΣάββατο, 08 Δεκέμβριος 2012 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep