Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μασούρης: «Πλάνο εξυγίανσης»

Ο Σωτήρης Μασούρης (δεξιά στη φωτ.) με τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα. Ο Σωτήρης Μασούρης (δεξιά στη φωτ.) με τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα.

Στα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν τον Θρασύβουλο σε τργική οικονομική κατάσταση αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μασούρης.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Φυλής μίλησε στην εφημερίδα Goal και είπε τα εξής:

 

- Πώς είναι τα πράγματα στην ομάδα από οικονομικής πλευράς;

«Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στα όρια της τραγικότητας. Για όλη αυτή την κατάσταση έχουμε όλοι ευθύνη και πρώτος απ' όλους εγώ. Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».

-Πώς έφτασε μια ομάδα σαν τον Θρασύβουλο, που είχε όλα αυτά τα χρόνια μια οικονομική άνεση, σε αυτό το σημείο;

«Πέραν από τις αμαρτίες του παρελθόντος, την περασμένη περίοδο είχαμε συμφωνήσει να δημιουργήσουμε μια ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Το οποίο θα είχε αναφορά την περιοχή και τα δικά μας παιδιά. Αυτό τροποποιήθηκε, εγώ δεν το ήθελα, αλλά το πίστεψα και το υπηρέτησα. Αποδείχτηκε λάθος».

-Μπορεί να υπάρξει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο;

«Αυτό που κάνουμε τώρα εμείς από την πλευρά μας είναι να υλοποιήσουμε ένα πλάνο που έχει στόχο την απόλυτη εξυγίανση της ομάδας. Είμαστε μια ομάδα που ποτέ δεν έκρυψε το πρόβλημά της. Ο Θρασύβουλος έχει δαπανήσει χρήματα όσες λίγες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει διαθέσει από το ξεκίνημα της σεζόν ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ για να καλύψει υποχρεώσεις προηγούμενων ετών. Στόχος μας μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν να έχουμε εξυγιάνει απόλυτα την ομάδα».

-Υπάρχει πρόσφορο έδαφος κυρίως από την πλευρά των ποδοσφαιριστών;

«Πρέπει όντως να υπάρξει καλή διάθεση και από την αντίπερα όχθη, δηλαδή από την πλευρά κυρίως των ποδοσφαιριστών. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε όσο σκληρό και αν ακούγεται, δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται η ομάδα. Υπάρχουν ήδη κάποιοι παίκτες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τη σημερινή κατάσταση, στη διαδικασία της ρύθμισης των χρεών, περιέκοψαν αρκετά χρήματα. Οπως ο Παπαθανασίου, ο Κωστάκης, ο Ζαχαρόπουλος, ο Θωμόπουλος».

-Από τη στιγμή που όλα τα έσοδα πάνε στη ρύθμιση των χρεών, αυτή τη στιγμή η ομάδα πώς συντηρείται;

«Η ομάδα... τρέχει αυτή τη στιγμή με χρήματα των μετόχων και κάποιων φίλων που είναι κοντά στη διοίκηση. Τα παιδιά πήραν κάποια χρήματα και ξέρουν ότι έχουμε την καλή διάθεση. Ηδη την προηγούμενη εβδομάδα πήραν κάποια χρήματα που κάλυψαν ένα μέρος των οφειλών για τους τρεις μήνες που διανύουμε».

-Μετά το ματς με την Καλλιθέα υπήρξε μια δήλωση του αρχηγού της ομάδας, του Σύρου, πως οι συμπαίκτες του τρώνε από συσσίτια. Ηταν όντως έτσι;

«Παρεξηγήθηκε η λέξη συσσίτιο. Εγώ ποτέ δεν θα επέτρεπα στην ομάδα που είμαι οι παίκτες να μην έχουν τα απολύτως αναγκαία. Υπήρξε ένα πρόβλημα με το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών που ήταν παροδικό και ήδη λύθηκε. Δικιά μου φιλοσοφία είναι πως "πρώτα ταΐζεις τον άνθρωπο που δουλεύει για σένα και μετά τρως εσύ". Οτι υπήρξαν προβλήματα οικονομικά στην ομάδα υπήρξαν».

-Τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας πώς την κρίνετε;

«Εμπνέομαι από τον τρόπο που αγωνίζονται αυτά τα παιδιά. Είναι συγκλονιστική η παρουσία τους. Αυτοί μας δίνουν δύναμη. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2012 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep