Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με όλα τα όπλα τους

Ο Νϊκος Παναγιωτίδης δεν έχει καμία απουσία για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη στον Βόλο. Ο Νϊκος Παναγιωτίδης δεν έχει καμία απουσία για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη στον Βόλο.

Στα Γιαννιτσά για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πηγαίνουν χωρίς προβλήματα για το τελευταίο ματς της σεζόν με τη Νίκη στον Βόλο.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση τους θα κάνουν τα σχέδια τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στα Γιαννιτσά. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παναγιωτίδης, δεν έχει κανένα όνομα στη λίστα με τις απουσίες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα θα είναι και η τελευταία φορά για το 2012, αφού δεν έχουν άλλο ματς μέσα στη σεζόν. Το πρωτάθλημα θα κλείσει στις 16 Δεκεμβρίου και θα αρχίσει στις πρώτες μέρες του 2013, αλλά η Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 14η αγωνιστική έχει ρεπό και θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές τους στην αγωνιστική δράση μετά από 20 μέρες.

Μόνο οι Γιόγιος και Χαρμανάς δεν έχουν ανεβάσει ρυθμούς και ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Σημειώνεται ότι ο Κώστας Παλαιολόγος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πέλλας, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου.

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep