Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ετοιμοι Μαχαιρούδης – Μπεκιάρης

Σαφώς λιγότερα προβλήματα έχει ο Παναγιώτης Διλμπέρης για το ματς της Κυριακής στην Δράμα με την Δόξα, αφού επιστρέφουν οι Μαχαιρούδης, Μπεκιάρης και Κοσμίδης. Σαφώς λιγότερα προβλήματα έχει ο Παναγιώτης Διλμπέρης για το ματς της Κυριακής στην Δράμα με την Δόξα, αφού επιστρέφουν οι Μαχαιρούδης, Μπεκιάρης και Κοσμίδης.

Στον Γάζωρο λύνονται τα προβλήματα του Παναγιώτη Διλμπέρη, αφού έβγαλαν την προπόνηση οι Μαχαιρούδης – Μπεκιάρης, αλλά και ο Καπίας.

Σαφώς λιγότερα προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είχε μετά το τέλος της προπόνησης του Εθνικού Γαζώρου ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών είδε τους Αντώνη Μαχαιρούδη και Παναγιώτης Μπεκιάρη να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι τους υπολογίζει για το ματς της Κυριακής με την Δόξα στην Δράμα.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Στέφανος Καπίας που δεν επηρεάστηκε από το κάταγμα και έβγαλε το πρόγραμμα κανονικά, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Αντίθετα ο Δημοσθένης Κοσμίδης έχει εκτίσει την ποινή του και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep