Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ένας... δήμαρχος στον Παναιτωλικό!

Ο Σίλβα Τζούνιορ που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό! Στο Αγρίνιο και ο Αντριάνο Αραούχο.

Όταν πριν από περίπου 15 ημέρες ο Σίλβα Τζούνιορ έγραφε στο facebook ότι έρχεται στη χώρα μας, το μυαλό όλων πήγε σε μεταγραφικά ζητήματα. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος μέσος, εξάλλου, από το καλοκαίρι του 2012, οπότε αποχώρησε από τον Εργοτέλη αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και είχε κινήσει τις διαδικασίες για να γίνει μάνατζερ, ενώ ήταν και τοπικός άρχων στην περιοχή όπου μεγάλωσε την Μαρανγκουάπε! Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε η επιστροφή του αφορούσε τον Παναιτωλικό!

Ο Σίλβα Τζούνιορ, λοιπόν, θα βρίσκεται την Πέμπτη (06/12) στο Αγρίνιο και θα ξεκινήσει προπονήσεις για να δώσει άμεσα λύσεις έπειτα από τον τραυματισμό του Μουμίν. Φυσικά, θα ακολουθήσει ο Πασχάλης Μελισσάς.

Μαζί με τον 36χρονο Βραζιλιάνο μέσο θα αφιχθεί στη χώρα μας και 18χρονος συμπατριώτης του επιθετικός, Αντριάνο Αραούχο με την προοπτική να αποκτηθεί. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν τον έχει προτείνει ο Τζούνιορ στον Καραγεωργίου με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα του Ηρακλείου (ο Τζούνιορ φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη από το 2006 έως το 2012).

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 09:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep