Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σαββίδης: «Νίκη και εμφάνιση»

Στον Ηρακλή θεωρούσαν θέμα χρόνου ότι θα συνδύαζαν σύντομα καλή εμφάνιση με ανάλογο αποτέλεσμα.

Ο «Γηραιός» με το τρίποντο απέναντι στην Καβάλα πλησίασε την πρώτη τριάδα στους τρεις πόντους και τόνωσε το ηθικό του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων. Μάλιστα, ο αμυντικός Νίκος Σαββίδης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm 107,4» και στην εκπομπή «Ώρα για μπλε» μίλησε για την εδραίωσή του στο αρχικό σχήμα και σημείωσε ότι ήταν ώρα οι «κυανόλευκοι» να πάρουν αυτό που άξιζαν βάσει απόδοσης.

Μεταξύ άλλων ο Σαββίδης ανέφερε:

«Δεν παίζει για μένα ρόλο που δεν έπαιζα στα πρώτα παιχνίδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Ο στόχος που έχουμε βάλει είναι η άνοδος και τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος του Ηρακλή, είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα είναι νωρίς έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, όμως πιστεύω ότι όποιος αντέξει μέχρι το τέλος και δεν κουραστεί θα είναι και αυτός που θα κερδίσει το στοίχημα της ανόδου».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα, είπε: «Είχαμε όλοι μας καλή παρουσία, αλλά το πιο καλό είναι ότι η απόδοση της ομάδας συνδυάστηκε και με την νίκη, γιατί και σε άλλα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, αλλά δεν κερδίσαμε. Έτσι οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Σημασία δεν έχει ποιος παίζει και ποιος όχι. Όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο, όλοι είμαστε ίσοι και παίζουμε μόνο για το καλό της ομάδας».

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Παληγεώργο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.

 

Last modified onΤρίτη, 04 Δεκέμβριος 2012 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep