Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παίζουν με τον ιδρώτα μας»

Ο αρχηγός του Φωκικού, Γιάννης Κωστόπουλος αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα και απάντησε στον Σταμάτη Βελλή.

Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας της Άμφισσας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Φωκικού και μίλησε για διαιτητικά λάθη. Παράλληλα σημείωσε ότι ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο, απαντώντας έτσι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κωστόπουλου:

«Έγιναν για άλλο ένα ματς σε βάρος μας αδικίες που έκριναν το αποτέλεσμα. Δεν μπορούν μερικοί άνθρωποι να παίζουν με τον ιδρώτα και την προσπάθειά μας».

Για τις δηλώσεις Βελλή: 

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας τέτοιος άνθρωπος σαν τον κ. Βελλή είπε αυτά τα πράγματα. Αν είδε στο ματς ότι η ομάδα μας έπεφτε κάτω, τότε ήταν σε άλλο γήπεδο. Όποιος ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω – που ήταν ένας, δύο – ήταν γιατί είχε χτυπήσει πραγματικά και αυτό άλλωστε επιβεβαίωσαν και οι γιατροί. Ποτέ δεν έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε καθυστερήσεις και ούτε πρόκειται».

Για τον τραυματισμό του:

«Έγινε μια μπαλιά και όπως πήγα να πηδήξω για να πάρω την κεφαλιά έπαθα κράμπες και στα δύο μου πόδια. Προσωπικά ως ποδοσφαιριστής δεν έχω ξανά πάθει κάτι ανάλογο. Δεν μπορούσα να περπατήσω και θεώρησα σωστό για την ομάδα να βγω έξω για να μην πάθω κάτι χειρότερο.

Ο κόσμος δεν γνωρίζει με τι συνθήκες παίζουμε και μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι θέλει. Όμως χθες κάναμε όλοι υπερπροσπάθεια. Έτυχε να συμβεί αυτό σε μένα. Το μόνο που θέλω να πω είναι συγγνώμη στον προπονητή μου που δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω στη συγκεκριμένη φάση».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep