Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγωγή σε Σουμέλα ο Φωκικός

Η ΠΑΕ Φωκικός θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή της, Ανδρέα Σουμέλα

Ο Σουμέλας κατέθεσε προσφυγή και η ομάδα της Άμφισσας με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, γιατί σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο ίδιος απέκρυψε χρήματα που έχει πάρει.

Η διοίκηση του Φωκικού ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ καταθέτει αγωγή αποζημίωσης κατά του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σουμέλα καταφεύγοντας στα αρμόδια δικαστήρια. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής επέδειξε προς την ομάδα μας απαράδεκτη επιθετική συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε αθλητές της ηλικίας του.

Στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που όλοι διανύουμε, κατέθεσε προσφυγή, αποκρύπτοντας χρήματα που εισέπραξε και δεν δέχτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή ορισμού του αγώνα της Κυριακής κανένα διακανονισμό όπως όλοι κάνουν, με πρόθεση να υποστεί η ομάδα μας μεγάλη οικονομική ζημία και δυσφήμιση ενώπιων των αρμοδίων αρχών.

Οι φίλαθλοι του Φωκικού γνωρίζουν καλά την εικόνα που επέδειξε το διάστημα που διέμενε στην Άμφισσα. Η εχθρική συμπεριφορά του προς την ομάδα μας αφήνει έκπληκτους και τον αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων.

Το ότι δεν έπαιξε σε αυτήν οφείλεται σε λόγους που ο ίδιος ξέρει πολύ καλά. Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε σύντομα δίνοντας αναλυτικά στην δημοσιότητα την εν λόγω πορεία του το διάστημα που άνηκε στον Φωκικό».

Εκ του Δ.Σ

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2012 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep