Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ταπεινός Γάζωρος»

Ο Δημοσθένης Κοσμίδης μίλησε για τη φετινή πορεία και το όπλο του Εθνικού Γαζώρου.

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών αναφέρθηκε στη διοικητική σταθερότητα που επικρατεί στον Εθνικό Γαζώρου και τόνισε ότι προτέρημα είναι το γεγονός πως άπαντες παραμένουν ταπεινοί.

«Είμαστε χαρούμενοι και ακόμα περισσότερο επειδή είμαστε Σερραίοι», ανέφερε ο Κοσμίδης και συνέχισε: «Ο Εθνικός Γαζώρου μας εμπιστεύτηκε για να δείξουμε την αξία μας, εμάς που βοηθήσαμε πέρυσι την ομάδα να ανέβει. Γίνεται μία εξαιρετική δουλειά και είμαστε τυχεροί που έχουμε μία τέτοια διοίκηση που φροντίζει για όλα και διατηρεί την ομάδα σε τόσο υγιή κατάσταση.

Ο προπονητής μας κάνει εξαιρετική δουλειά και αφιερώνει πολλές ώρες για να μας μάθει τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου, γι' αυτό είμαστε διαβασμένοι σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε ταπεινοί και αυτό είναι το προτέρημα».

Οι Σερραίοι πλέον έχουν στρέψει το βλέμμα στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Χρόνο συμμετοχής πήραν όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έπαιξε και ο Νίκος Κατσαβάκης. Μάλιστα, βρήκε δίχτυα στην επικράτηση με 3-1. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Κρυστάλλης, Ζυγκερίδης.

Για τον αγώνα του Αγρινίου εκτός πλάνων θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Κοσμίδης και ο τραυματίας Μαχαιρούδης.

Last modified onΤρίτη, 27 Νοέμβριος 2012 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep