Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Λείπει πολύ το γκολ»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Προβληματισμένος με τον Ζεκίνια και τον τραυματισμό του Τσίγκα ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Θεσσαλοί θα μάθουν από τα λάθη τους, αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει τον προβληματισμό του για τις άσχημες εμφανίσεις του Ζεκίνια και την απώλεια του Τσίγκα.

Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τον Εργοτέλη:

«Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε στο 3ο και στο 5ο λεπτό στην πολύ ωραία προσπάθεια του Παγώνη και την κεφαλιά του Τσιμπάμπα. Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί, γιατί αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύαμε πως στο τέλος θα φεύγαμε νικητές.

Όπως και με τον Θρασύβουλο δεχτήκαμε ένα γκολ και δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Οι συνθήκες του παιχνιδιού πολλές φορές σε αναγκάζουν να αλλάξεις τρόπο παιχνιδιού. Δεν νομίζω ότι δικαιούμασταν να είμαστε σε αυτήν την θέση αυτήν την στιγμή. Είχαμε ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ, όμως θα μάθουμε μέσα από τα λάθη μας και θα διορθωθούμε. Συζητώντας με τον γυμναστή της ομάδας, τον κύριο Μάγγο, μου είπε πως στο πρώτο μέρος είχαμε δέκα τελικές ευκαιρίες για γκολ».

Για τον Ζεκίνια είπε: «Με απασχολεί το γεγονός πως ο Ζεκίνια δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και σε αυτό αντικαταστάθηκε. Το θέμα είναι αυτός που μπαίνει όταν βγαίνει κάποιος παίκτης, να είναι καλύτερος».

Για την επιθετική δυστοκία: «Ο Τσίγκας είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, γιατί θα λείψει πάρα πολύ από την ομάδα. Το γκολ σαν ποδοσφαιριστής είτε το έχεις είτε όχι. Αυτό που εγώ είδα σαν προπονητής είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν προσπάθειες, αλλά αυτό που λείπει είναι το γκολ».
Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο: «Κάποτε θα πρέπει σε αυτήν την ομάδα να δώσουμε βήμα και ώθηση στα δικά μας παιδιά. Παιδιά όπως ο Αντώνης Τσιάρας, που συγκινούν με την μέχρι τώρα απόδοσή τους. Δεν συναινώ με παίκτες αμφιβόλου αξίας, ούτε σε παίκτες που θα έρθουν στην Λάρισα να κολλήσουν ένσημα. Με συγκινεί η προσπάθεια κάποιων παιδιών, που μπορεί να μην έχουν κάποιο βάρος σαν όνομα, ωστόσο μπορούν και σηκώνουν το βάρος του ονόματος της ΑΕΛ».

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep