Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοιγμα στη νεολαία ο Γάζωρος

Ο Εθνικός Γαζώρου ξεκινά πρόγραμμα φιλοξενίας των παιδιών όλων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Νομού Σερρών, στους εντός έδρας αγώνες.

Η ομάδα των Σερρών θα ξεκινήσει από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου να φιλοξενεί παιδιά ακαδημιών όλου του νομού Σερρών και όπως ανέφερε: «Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά των ποδοσφαιρικών ακαδημιών να ζήσουν όμορφες στιγμές στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, και να παρακολουθήσουν από κοντά τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Παράλληλα η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου επιθυμεί, και με αυτόν τον τρόπο, να συμβάλει στην ανάπτυξη και προώθηση του σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Η αρχή αυτού του προγράμματος θα γίνει με τα παιδιά των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Sport Village, τα οποία θα φιλοξενηθούν με τους προπονητές τους, στον αγώνα του Εθνικού Γαζώρου με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε τα παιδιά των ακαδημιών του Sport Village να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των «μεγάλων» με άνεση και ασφάλεια στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος η διοίκηση της ομάδας θα έρθει σε επαφή με όλες τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Νομού, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά τους, να φιλοξενηθούν, τουλάχιστον μια φορά, σε αγώνα του Εθνικού Γαζώρου».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Νοέμβριος 2012 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep