Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Κόντρα διαιτησία»

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Πιερικό είχε ο προπονητής της ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Πιερικό ο Καβακάς έκανε λόγο για εχθρική διαιτησία και σημείωσε:

«Έγινε ένα κακό παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες που τα τελευταία τους παιχνίδια ήταν αρνητικά. Γι' αυτό σήμερα ζητούσαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα όμορφο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε την ουσία και όχι να παίξουμε. Γιατί σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά αλλά δεν είχαμε την ουσία. Δεν τα καταφέραμε.

Στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Κακώς μας ακυρώθηκε το γκολ. Γενικά οι αποφάσεις των διαιτητών στο δεύτερο μέρος ήταν εις βάρος μας».

Ο Μιχάλης Κριπιντίρης είπε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες, αλλά και εμείς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέμαμε. Παρόλα αυτά μπήκαμε στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο πιστευω ότι ημασταν καλύτεροι και προηγηθήκαμε, αλλά ισοφαριστήκαμε γρήγορα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε και πάλι να πάρουμε κεφάλι στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι ο διαιτητής στις καθυστερήσεις ακυρώνει κανονικό γκολ του Μανούσου, γιατί δεν υπήρχε φάουλ του Μανούσου πάνω στον αμυντικό».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep