Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στηρίζω Καβακά, φταίνε οι παίκτες»

Ο Νίκος Μιχαλάκης στηρίζει απόλυτα τον προπονητή Τίμο Καβακά, ρίχνει την ευθύνη στους παίκτες για την... κοιλιά της Καλλονής και εκτιμά ότι η ομάδα θα βρει σύντομα το δρόμο της.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Λέσβου μίλησε στην ιστοσελίδα a-sports.gr και είπε αρχικά: «Έχω εμπιστοσύνη και στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Πέρσι θέσαμε ένα στόχο, να φτάσουμε στα πλέι οφ ανόδου και τον κατακτήσαμε. Μέσα από τις δυσκολίες θα τα καταφέρουμε και φέτος στο νέο μας στόχο. Η ομάδα διαθέτει το μέταλλο για να το μπορέσει. Επαναλαμβάνω υπάρχει εμπιστοσύνη, πάντοτε στηρίζω τον προπονητή για να μην μπερδεύονται κάποιοι. Κάναμε μια κοιλιά και θα την ξεπεράσουμε. Και πέρσι στις πρώτες 9 αγωνιστικές είχαμε 11 βαθμούς με δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Σύμπτωση και μάλιστα η ανάκαμψη μας ξεκίνησε από τον αγώνα με τον Πιερικό που είναι και τώρα ο επόμενος αντίπαλος μας. Η Καλλονή θα βρει το δρόμο της».


Ο Μιχαλάκης επέρριψε ευθύνες στους παίκτες: «Για την έως τώρα πορεία της ομάδας την ευθύνη την έχουν οι παίκτες. Αν θα έπρεπε κάποιους να παρατηρήσω αυτοί θα ήταν οι παίκτες και όχι ο προπονητής. Καλά έκανε και μίλησε σκληρά για τους ποδοσφαιριστές. Και για να τελειώνουμε, δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή, το ξεκαθαρίζω μια και καλή. Οι παίκτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Για αυτό και δεν θα πάρω κανένα άλλο μέτρο… Είναι θέμα χρόνου η ανάκαμψη της ομάδας».


Ζήτησε και τη βοήθεια του κόσμου: «Θέλω όμως τη βοήθεια του κόσμου, εδώ στα δύσκολα… Ο κόσμος μπορεί να έχει παράπονα και πίκρα, αλλά όχι να φτάνουμε στο άλλο σημείο και να βρίζουμε τους παίκτες. Αυτό είναι λάθος. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που πάνε ψηλά μια ομάδα. Δεν επιτρέπεται να βρίζουν τους παίκτες έπειτα από δύο άσχημες εμφανίσεις. Στη Γ’ Εθνική την πρώτη χρονιά χάσαμε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας από την τελευταία ομάδα. Τι έπρεπε να κάνω τότε, ειδικά εγώ που έβαζα και τα χρήματα μου; Λοιπόν ψυχραιμία».


Προανήγγειλε και αλλαγές ενόψει Ιανουαρίου: «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Ο Δεκέμβρης - Ιανουάριος δίνει πάντα τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξουμε όλη την ομάδα. Κάποιες διορθωτικές κινήσεις μπορεί να γίνουν, αν και πιστεύω πως δεν θα είναι απαραίτητες γιατί θα έχουμε ανάκαμψη».


Καταλήγοντας μίλησε εκ νέου για το στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο: «Είμαι αισιόδοξος. Η Καλλονή θα βγει ενισχυμένη από αυτή την κρίση. Πρέπει να δούμε και κάτι ακόμα, το οποίο το θεωρώ πολύ σημαντικό. Κάνουμε μια κοιλιά και είμαστε τέσσερις πίσω. Έχουμε τέσσερις βαθμούς διαφορά από τους πρωτοπόρους, οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα τη δική τους αγωνιστική κοιλιά… Είμαστε λοιπόν, τυχεροί σε αυτή τη φάση γιατί δεν έχει ξεφύγει κανείς και το ντεφορμάρισμα μας άφησε μόνο τέσσερις βαθμούς πίσω, έχοντας κάνει και το ρεπό μας ήδη. Δεν φοβάμαι, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και θα τον επαναλάβω… Είναι η απευθείας άνοδος της Καλλονής στη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω πως η ανάκαμψη θα αρχίσει άμεσα».

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep