Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Χάνουμε τα άχαστα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Για την επιθετική δυστοκία που χαρακτηρίζει την ΑΕΛ, για το παιχνίδι με τη Νίκη, για το πρωτάθλημα, αλλά και για τους Τσίγκα-Φρανκού μίλησε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο προπονητής των «βυσσινί» τοποθετήθηκε μέσω του Σούπερ Σπορ FM 90,1 λέγοντας αρχικά: «Όταν φτάναμε στον Βόλο συγκινηθήκαμε από τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας. Μας έδωσαν δύναμη για το παιχνίδι και τους ευχαριστώ θερμά. Είναι παντού δίπλα μας. Στο πρώτο μερος ήμασταν καλοί. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε ενα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Σήμερα είδα το βίντεο του αγώνα. Είχαμε δοκάρι, ακυρωθέν γκολ και ίσως πέναλτι που έπρεπε να μας δοθεί. Συνολικά για 60- 70 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Η Νίκη είχε πολύ καλό 20λεπτο. Τονίζω ξανά και ξανά στα παιδιά να τελειώνουν τις φάσεις και να είναι προσεκτικοί στη τελική πάσα. Χάνουμε ευκαιρίες που ειδικά εκτός έδρας δεν πρέπει να χάνονται».


Αναφέρθηκε ακόμα στον παράγοντα της τύχης: «Πρέπει να βλέπουμε την ομάδα μας καταρχήν, να βελιτιώνουμε τα λάθη και μετά να κοιτάξουμε τις άλλες ομάδες. Θέλουμε και την τύχη μαζί μας. Η ομάδα κάνει ευκαιρίες. Το είδαμε και χθες, το είδαμε και στο ματς με τον Θρασυβουλο που το σκορ έπρεπε να είναι στο 5-1 ή 6-1. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη πρέπει να μας τα δώσει πίσω αυτά. Οι ομάδες με διάρκεια θα είναι αυτές που θα κερδίσουν την άνοδο. Οι ομάδες που δεν θα έχουν οικονομικό πρόβλημα στη συνέχεια. Είναι πάρα πολύ βασικό αυτό. Για την ομάδα μας πρέπει να πούμε πως θα συνεχίζουμε ο καθένας από το πόστο του να κάνει σωστά τη δουλειά του και να έχουμε το καλό κλίμα. Οι στόχοι καθορίζονται από την ίδια την ομάδα. Εισπράτουμε την αγάπη του κόσμου καθημερινά, όπως για παράδειγμα σήμερα που τα παιδιά βγήκανε για καφέ και συζητούσαν με τον κόσμο».


Καταλήγοντας μίλησε για τους Τσίγκα και Φρανκού: «Ο Τσίγκας είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος. Συμβαίνουν αυτά. Είναι σημαντική η απουσία του αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Να του ευχηθούμε περαστικά και να γυρίσει δυνατός. Ο Φρανκού είναι ποδοσφαιριστής που προσπαθεί κάθε μέρα στις προπονήσεις και είναι φιλότιμο παιδί. Δεν ξεκίνησε από την αρχή με την ομάδα αλλά τον βλέπουμε να μπαίνει στο κλίμα και να βοηθάει με το παραπάνω. Θα δούμε πολλά ακόμα από τον Φρανκού».

 

Από εκεί και πέρα, ο Ζοέλ Τσιμπάμπα έχει συμπληρώσει κάρτες και μένει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του. Υπενθυμίζεται ότι από το ματς με τα Ψαχνά θα λείπουν λόγω τιμωριών οι Παγώνης και Δεινόπαπας.

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep