Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Ανύπαρκτη η... τυφλή υπακοή»

Παρά τη νίκη επί της Επανομής, ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε το στοιχείο που τη χαρακτηρίζει.

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου είπε: «Θα μπορούσε κάποιος σήμερα να έρθει και να πει, «τέλος καλό όλα καλά. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Εγώ σας έχω πει πολλές φορές ότι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχω απαιτήσεις, πάρα πολλές. Δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά την νίκη με τον Πανσερραϊκό και ήρθαμε σήμερα και στο πρώτο ημίχρονο ήθελα να κάνω 5 αλλαγές, γιατί έλειπε η συγκέντρωση πάνω σε αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα, τυφλή υπακοή στο αγωνιστικό πλάνο. Δεν είμασταν καλοί. Δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε βέβαια ιδιαίτερα, αλλά όσον αφορά την εφαρμογή τακτικών κινήσεων που μέχρι τώρα υποτίθεται ότι τις είχαμε περάσει μέσα στην ομάδα, σήμερα έλειπαν. Ξαφνικά ένιωσα για πρώτη φορά να έχω χάσει την επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Ήρθε το γκολ, το οποίο μας δίνει τρεις βαθμούς, αλλά μόνο να μας διδάξει μπορεί αυτό το παιχνίδι, εκτός από τους πολύτιμους τρεις βαθμούς για το πώς άλλη φορά θα διαχειριστούμε παρόμοιες καταστάσεις, για το πώς θα διώξουμε την έπαρση και καλό θα μας κάνει να δούμε αυτή την αδυναμία καλύτερα και πάρα πολύ γρήγορα να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και επιφυλάσσομαι ότι την επόμενη φορά το ποδόσφαιρο το οποίο θα αποδώσουμε θα είναι παρόμοιο των προηγούμενων αγωνιστικών».

 

Ο Αντώνης Χαριτίδης δήλωσε: «Η Επανομή ήταν ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος. Είχαμε ένα κακό ποιοτικά ματς, δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μπήκαμε νωθρά. Πιστεύω ότι έφταιξε ο παράγοντας κούραση και ότι θα το διορθώσουμε. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας. Πάμε για να κερδίσουμε, κάτω τα κεφάλια και σκληρή δουλειά, ακλουθώντας αυτά που μας λέει ο προπονητής μας».

Last modified onΚυριακή, 18 Νοέμβριος 2012 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep