Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ένας στόπερ... εκτελεστής

Δουλεμένο το γκολ του Στέφανο Καπία σε βάρος του Πανσερραϊκού, όπως διευκρίνησε ο σκόρερ του Εθνικού Γαζώρου.

Ο Στέφανος Καπίας ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκρινε το σερραϊκό ντέρμπι του Πανσερραϊκού με τον Εθνικό Γαζώρου. Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για την επικράτηση της ομάδας του, αλλά και για το γκολ που σημείωσε.

 

«Είναι περίεργο για έναν κεντρικό αμυντικό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως το δουλεύουμε στις προπονήσεις και μου έχει δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής μου. Ήταν σχεδιασμένο. Είναι θέμα δουλειάς και τύχη λόγω του δοκαριού. Έτσι και αλλιώς στην αρχή της καριέρας μου αγωνιζόμουν κεντρικός χαφ και τα τελευταία χρόνια γύρισα στην άμυνα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το γκολ το αφιέρωσα στον προπονητή μου για να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

 

Για την απόδοση του Εθνικού Γαζώρου σχολίασε:: «Δουλέψαμε πολύ στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό πάνω στις αδυναμίες του. Δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Δεν ήταν σχέδιο να παίξουμε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, απλά δεν ήμασταν καλοί. Σίγουρα αν ευστοχούσε στο πέναλτι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δίκαια κερδίσαμε». Τι σημαίνει η νίκη για τον Γάζωρο; «Δεν είναι κάτι άλλο πλην των τριών βαθμών. Δε σημαίνει κάτι περισσότερο για εμάς. Έτσι και αλλιώς στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε σε κάθε παιχνίδι τα στοιχεία που θέλουμε».

 

Ο Καπίας απάντησε στην ερώτηση για το αν παίζουν ρόλο οι φανέλες: «Σίγουρα έχουν αλλάξει εποχές, δε τίθεται καν σύγκριση, απλά εμείς έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες και παίζει ρόλο πως θα παρουσιαστεί η ομάδα σε κάθε παιχνίδι». Για τον Πανσερραϊκό σχολίασε: «Έχει μια κάμψη, έχει όμως ποιοτικούς παίκτες και καλό προπονητή και θα ανακάμψει. Είπαμε πως αν εξουδετερώσουμε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες και κάποιες λειτουργίες θα πετύχουμε και έτσι έγινε».

 

Αναφέρθηκε και στην οργάνωση του Εθνικού Γαζώρου: «Ο Εθνικός με τον τρόπο που λειτουργεί βάζει τα γυαλιά σε πολλές ομάδες όσον αφορά την οργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργεί η ομάδα με αυτό τον τρόπο και να δίνει στους παίκτες ότι χρειάζονται». Κατέληξε μιλώντας για τον προπονητή του, Παναγιώτη Διλμπέρη: «Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όσα πετυχαίνουμε. Είναι μαζί με την ομάδα από την αρχή της θητείας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αγαπάει πολύ τη δουλειά του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις όλοι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep