Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταθόπουλος: «Μπορούμε και καλύτερα»

Πολλά παραπάνω αξίζει ο Θρασύβουλος από τις τελευταίες θέσεις που βρίσκεται, σύμφωνα με τον Στάθη Σταθόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας της Φυλής είπε μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ: «Ήρθαμε στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και το λέω και για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά και για όλο αυτό το θαυμάσιο γήπεδο. Τιμά την ΑΕΛ και φυσικά την Ελλάδα. Ασφαλώς το να παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο είναι κατανοητή η διαφορά, αλλά το έχω υποστηρίξει ότι η ομάδα μας παρότι είναι νέα και ξεκίνησε τελευταία την προετοιμασία, η βαθμολογική μας θέση δεν αντιπροσωπεύει αυτό που μπορούμε να κάνουμε.
Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο γιατί εκτός του γκολ οι αντίπαλοί μας είχαν και άλλες ευκαιρίες, αλλά και εμείς είχαμε κάποιες προϋποθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο το πιστέψαμε και αν εξαιρέσουμε κάποιες λίγες φάσεις δεν είχαμε άλλα θέματα. Καταφέραμε με ένα εκπληκτικό γκολ να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό, κόντρα σε μία ομάδα που κερδίζει ομάδες σαν κι εμάς. Εύχομαι στην ΑΕΛ να ανέβει κατηγορία, γιατί διαθέτει τα πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τα πάντα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Πιστέψτε με ότι χτύπησε πολύ ο Ξενοδόχοφ όταν έπεσε στο δοκάρι. Μην σταθούμε αν καθυστέρησε η ομάδα μου, ο χρόνος που δόθηκε από τον διαιτητή ήταν περισσότερος απ’ όσο κράτησε ο διαιτητής».

Τους παίκτες του Θρασύβουλου εκπροσώπησε ο Γιώργος Σύρος, ο οποίος είπε: «Αν κατηγορούμαστε ότι κάναμε καθυστέρηση για να πάρουμε βαθμό στο γήπεδο της ΑΕΛ, ε, ναι κάναμε. Καταδικάστε μας… Ενδόμυχα ο καθένας μας θέλει να κερδίσει κάποια λεπτά παραπάνω. Κάναμε καθυστέρηση όσο το επιτρέπει ο διαιτητής. Εμένα με στεναχώρησε η εικόνα της ομάδας μου. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας, δεν έχουμε δεχτεί τέτοια πίεση όπως σήμερα. Σίγουρα η ΑΕΛ είχε περισσότερες ευκαιρίες, σίγουρα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό και συνεχίζουμε. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά που θα προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψουμε, και θεωρώ ότι η ΑΕΛ θα είναι στις διεκδικήτριες ομάδες».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep