Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νοκ άουτ ο Σπαθάρας στα Γιαννιτσά

Ο Δημήτρης Σπαθάρας τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός από το ματς των Γιαννιτσών με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην το ρισκάρει και οι Γιώργος Φοιρός-Νίκος Παναγιωτίδης τον άφησαν εκτός για το παιχνίδι στην Έδεσσα με τους Βολιώτες. Αυτός και ο Φάμπιο, που είναι τιμωρημένος, αποτελούν ουσιαστικά τις απουσίες της ομάδας της Πέλλας, καθώς οι Χαρμάνας, Γιόγιος και Αρβανιτόπουλος είναι εκτός εδώ και καιρό λόγω τραυματισμών.
Η 18άδα που ανακοινώθηκε έχει ως εξής: Λαμπάκης, Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Σκέμπης, Χατζόγλου, Σερέτης, Μπουτζίκος, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Μπαξεβάνος, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Φελίπε, Καρακάσογλου, Στεργίδης, Πολίτης, Στεφανίδης, Σιδηρόπουλος.

Στο μεταξύ, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Χρήστος Βασιλειάδης, εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ευχαριστεί για την παραχώρηση των γηπέδων τους όλες τις διοικήσεις των ομάδων: Φίλιππο Γιαννιτσών, Μακεδονικό Γιαννιτσών, Νέου Μυλότοπου, όπως επίσης την διοίκηση του Εδεσσαϊκού και τον Δήμαρχο Έδεσσας για την φιλοξενία που παρέχει στην ομάδα μας για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή 11 Νοέμβρη 2012.
Επίσης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πέλλας κ.Στάμκο και τον υπεύθυνο Αθλητισμού κ.Παντελίδη για την βοήθεια τους, ως προς την μετακίνηση της ομάδας προς την πόλη της Έδεσσας τόσο για τις προπονήσεις όσο και τον αγώνα της Κυριακής όπου ομάδα μας θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep