Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καταγγελία κατά της ΑΕΛ»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο σύμβουλος του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου, δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος αναφέρθηκε στον πτωχευτικό κώδικα (άρθρο 99).

Στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ» φιλοξενήθηκε ο Παναγόπουλος και αναφέρθηκε στην προσπάθεια των ΠΑΕ να υπαχθούν στο άρθρο 99.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν μας λένε, γιατί τόσο καιρό που έχω υποβάλει αίτημα να τιμωρηθεί η Λάρισα δε έχει επιληφθεί επίτης υποθέσεως. Έχω κάνει καταγγελία κατά της Λάρισας για να φέρω την ΕΠΟ να απαντήσει η ίδια. Για την Λάρισα έκανα επειδή μου είχε κάνει καταγγελία εις βάρος των δικών μου εντολών και η ΕΠΟ δεν έχει απαντήσει τόσο καιρό.

Οι δικηγόροι του Άρη εξεπλάγησαν σήμερα μόλις έμαθαν ότι η Λάρισα έχει κάνει την διαδικασία. Δεν το ήξεραν και ούτε το προβάλει κανένας ότι έχει ξεκινήσει. Και μάλιστα παρά τις πιέσεις μας και τα έντονα παράπονά μας δε μας δίνουν το δικόγραφο να δούμε ποιους πιστωτές περιλαμβάνει. Δεν μας δίνουν το δικόγραφο, δεν μας κοινοποιούν πότε έχει έρθει η προσωρινή διαταγή, πότε θα δικαστεί η κανονική αίτηση. Είναι απίστευτο. Λένε ότι κατ' εντολή του κυρίου Πηλαδάκη δεν μπορούμε να σας το δώσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep