Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Δημητρίου: «Πάω στον Φωκικό»

Ο Πέτρος Δημητρίου δήλωσε στο flnews.gr ότι έχει συμφωνήσει με τον Φωκικό και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της 29ης Οκτωβρίου.

Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει από τις 29 Οκτωβρίου σχετικά με τη λίστα του Σίμου Παπαδημητρίου με τους υποψήφιους προπονητές. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος την Παρασκευή (09/11) θα μεταβεί στην Άμφισσα για να δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και από τη Δευτέρα (12/11) θα πιάσει δουλειά!

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στο flnews.gr ο Δημητρίου τόνισε: «Την Παρασκευή θα μεταβώ στην Άμφισσα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μας με τον πρόεδρο, Σίμο Παπαδημητρίου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα, κύριο Γκάμαρη για τη συνεργασία που είχαμε. Προσπάθησα να κρατήσω τις ισορροπίες όσο μπορούσα, όμως βλέπω ότι η ομάδα δεν παίζει στο πρωτάθλημα της Football League 2. Δεν μου αρέσει να «πουλάω» ομάδες, είναι λυπηρό όλο αυτό που γίνεται, όμως από τη στιγμή που η ομάδα δεν αγωνίζεται, δεν μπορώ να μείνω».

Σε ό,τι αφορά στον Φωκικό ο Δημητρίου ανέφερε: «Γνωρίζω την κατηγορία και παρακολούθησα τον Φωκικό στον αγώνα με τον Θρασύβουλο. Αν όλα πάνε καλά θα πιάσω δουλειά από τη Δευτέρα (12/11), μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Ο Δημητρίου είναι γεννημένος στις 22 Δεκεμβρίου 1957 και έχει εργαστεί σε Ηλιούπολη, Βύζαντα Μεγάρων, Άγιο Δημήτριο, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα. Η μοναδική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League ήταν τη σεζόν 2011-12, όταν σε 23 αγώνες με τον Εθνικό Αστέρα είχε απολογισμό 3-9-11.

Διαβάστε την ανακοίνωση πρόσληψής του από την ΠΑΕ.


Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2012 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep