Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλήρης Επανομή

Με τους Νταντάμη, Τέλλο αναμένεται να παραταχθεί η Αναγέννηση Επανομής απέναντι στον Παναιτωλικό.

Στο γήπεδο της Μηχανιώνας διεξήχθη την Τετάρτη (07/11) η προπόνηση της Αναγέννησης Επανομής. Ο Νίκος Νταντάμης, που είχε σκίσιμο στο ζυγωματικό και του έγιναν ράμματα, πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον Σπύρο Μπαξεβάνο. Πιο επιφυλακτικά γυμνάστηκε ο Σάκης Τέλλος, που σε κάποιες ασκήσεις έδειξε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι ως την Κυριακή (11/11) θα είναι διαθέσιμος. Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πλήρεις στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στον οποίο το θετικό αποτέλεσμα θεωρείται μονόδρομος, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Εν τω μεταξύ, στη μάχη του πρωταθλήματος θα ριχτεί την Κυριακή (11/11) η ομάδα Νέων. Η ομάδα του Νίκου Σακελλαρίδη υποδέχεται τον Ηρακλή, με τον τραυματία Κώστα Πρόιο και τον Αλφόνσο, που δεν βγήκε το δελτίο του, να μην υπολογίζονται.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Πρόιος, με δηλώσεις του ανέφερε: «Επιτέλους... ξεκινάμε! Το περίμεναν πως και πως τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα, κάναμε μεγάλη προετοιμασία και πηγαίναμε από αναβολή σε αναβολή. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε στην πρώτη παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Να δουλέψουμε με παιδιά που έχουν προοπτικές και να προσελκύσουμε παίκτες της ευρύτερης περιοχής. Δεν μας απασχολεί ο πρωταθλητισμός ή κάτι άλλο. Θα είναι χαρά να δούμε σύντομα παιδιά στην πρώτη ομάδα της Αναγέννησης. Το ρόστερ μας έχει αλλάξει αρκετά από πέρυσι. Έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας, αλλά εκτιμώ ότι φέτος έχουμε πιο ποιοτική ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2012 00:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep