Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αποφάσεις τώρα!»

Ο σύνδεσμος φίλων Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10» ζήτησε από τη διοίκηση να πάρει άμεσα αποφάσεις για να βρει τον δρόμο του ο «Γηραιός».

Μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή Ψαχνών η «Αυτόνομη Θύρα 10» σε ανακοίνωσή της έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν ήμασταν και ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε προπονητές, δεν ξέρουμε αν το σύστημα με το οποίο παίζει η ομάδα, ο προπονητής, το ρόστερ ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας, ευθύνεται για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ χθεσινό (σ.σ. κυριακάτικο) αποτέλεσμα, ούτε πρόκειται να μεταφέρουμε μέσω του site μας τις καφενειακές συζητήσεις στις οποίες όλοι λίγο πολύ συμμετέχουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ό,τι αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, δηλαδή η διοίκηση, αν και τα καμπανάκια είναι συνεχόμενα δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Εμείς σε αυτούς αναφερόμαστε και τους καλούμε να πάρουν άμεσα όλες εκείνες τις αποφάσεις, ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να μην μείνει εκτός στόχων από το Δεκέμβριο. Δε μας ενδιαφέρει ποιες θα είναι αυτές οι αποφάσεις, θέλουμε απλά να δούμε τα αποτελέσματα τους!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ!!!».

Last modified onΤετάρτη, 07 Νοέμβριος 2012 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep