Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Ακόμα και νίκη»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Βαζάκας ήταν απογοητεμένος από την ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή ο Βαζάκας δήλωσε: «Είμαι μόλις μία εβδομάδα σε αυτή την ομάδα. Δουλέψαμε καλά, καθώς γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία σε αυτή την κατηγορία.

Ο Ηρακλής είναι ομάδας της Α’ Εθνικής. Αυτό που έκανα ήταν να προετοιμάσω ψυχολογικά κυρίως τους παίκτες μου, για το τι θα συναντήσουν. Ανταποκρίθηκαν καλά. Είχαμε καθαρό μυαλό.

Το πρώτο μέρος ήταν καθαρά αναγνωριστικό. Ο Ηρακλής προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, εμείς κλείσαμε σωστά τους χώρους και πήραμε το προβάδισμα στην πρώτη φάση που κάναμε. Μετά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Ηρακλής θα έχει πίεση από τον κόσμο του. Μας πίεσε όμως πολύ, έβαλε και δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι, ο αντίπαλος προπονητής και εμείς χάσαμε την ευκαιρία στις φάσεις που είχαμε με τους χώρους που βρήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό το πληρώσαμε σε μία στημένη φάση.

Η αδράνεια της ομάδας μου σε εκείνη την φάση ήταν αδικαιολόγητη. Είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, όπως αυτό ήρθε. Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι θα φεύγαμε με τον βαθμό θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Όμως με βάση την εικόνα του αγώνα δεν είμαι.

Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας και κάποια στιγμή αυτή η ομάδα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε μία μικρή κοινωνία με ικανούς ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα. Εύχομαι στον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του. Εχει βάθος, έχει ιστορία και πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Ο Μάριος Σέγκος τόνισε: «Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος. Παίξαμε καλά τακτικά.

Πετύχαμε το γκολ και μας έλυσε τα πόδια. Ο Ηρακλής δεν μας πίεσε, δεν μας έκανε αξιόλογη φάση για να δικαιούται κάτι παραπάνω στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι εμείς είχαμε τις κλασσικές φάσεις. Όμως δεχτήκαμε με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που πετύχαμε και εμείς το γκολ και ισοφαριστήκαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας όπως μάθαμε να κάνουμε με καλή τακτική και κόντρα επιθέσεις».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep