Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαξεβάνος: «Ηττοπαθείς...»

Οι παίκτες της Επανομής πρέπει να αποβάλλουν την ηττοπάθεια σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο προπονητής της Αναγέννησης δήλωσε μετά το 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου επί της ομάδας του: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου που δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι ο αγώνας τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής και δεν θα έπρεπε να δεχθούν το πρώτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το πρόβλημα που εντόπισα στην ομάδα μου είναι η αδυναμία στην τελική πάσα.

Όχι στην τελική προσπάθεια αλλά στη μεταβίβαση προς τους επιθετικούς έξω από την αντίπαλη περιοχή. Πρέπει οι παίκτες μου να αποβάλλουν την ηττοπάθεια που τους έχει δημιουργηθεί από τα αποτελέσματα και να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους διότι αδικούν τους εαυτούς τους».

 

Τους παίκτες της Επανομής εκπροσώπησε ο Λευτέρης Τοπαλίδης, που ανέφερε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε την ομάδα πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Πρέπει να φύγει από πάνω μας αυτή η ηττοπάθεια. Με τον Παναιτωλικό πρέπει να κάνουμε νια νέα αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα. Έχω μάθει να μην τα παρατάω. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι σκέφτονται και οι συμπαίκτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Βόλου. Κακώς βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep